Euronet lanseaza servicii de administrare a cardurilor de credit pentru Piraeus Bank Romania

Filiala din Romania a Euronet Worldwide (Nasdaq: EEFT), Euronet Services SRL, anunta astazi lansarea serviciilor de administrare a cardurilor de credit pentru Piraeus Bank Romania. Astfel se marcheaza primul client efectiv al externalizarii serviciilor de carduri din Romania, completand totodata ofertele de externalizare pentru ATM-uri si POS-uri existente pe aceasta piata.

Prin filiala sa din Grecia, Euronet Card Services Group ("ECSG"), Euronet desfasoara un parteneriat de lunga durata cu Piraeus Bank, cea de-a treia banca din Grecia ca marime. In octombrie 2005, ECSG (fosta Instreamline S.A.) a semnat un contract de exclusivitate pentru opt ani cu Grupul Piraeus Bank pentru a oferi servicii de carduri de credit si de externalizare pentru POS-uri, precum si alte servicii referitoare la TVA pentru Banca din Grecia si filialele acesteia din Albania, Bulgaria, Romania si Serbia. Avand in vedere conditiile contractuale, ECSG a intrat in urmatoarea faza de implementare a serviciilor pentru filialele acestei Banci, incepand cu Romania. Compania a infiintat servicii de administrare a cardurilor de credit pentru Piraeus Bank Romania, un proiect care a inceput sa functioneze deja. ECSG se va ocupa atat de administrarea terminalelor la client, cat si din spatele tejghelei a cardurilor pentru Banca, de la centrul de procesare din Atena, iar conducerea zilnica a activitatilor legate de administrarea cardurilor va fi derulata de catre personalul Piraeus Bank Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related