Ascultă-ți vacanța.Țara Dornelor, izvorul tău de verde și Pădurea Craiului, porția ta de aventură

Ascultă-ți vacanța.Țara Dornelor, izvorul tău de verde și Pădurea Craiului, porția ta de aventură

Redescoperă România în ritm domol, cu podcasturile de vacanță Zile și Nopți.

În episodul de astăzi vorbim de 2 destinații speciale: Țara Dornelor și Pădurea Craiului.

Țara Dornelor, cea mai verde și plină de izvoare parte a Bucovinei, este una dintre cele cinci destinații de ecoturism certificate în România. Odată ce ajungi aici, indiferent de anotimp, vârstă sau condiție fizică, acest izvor de verde te va umple de energie. Ținutul este înconjurat de munți și te invită la deconectare prin mișcare, în cei peste 600 de kilometri de trasee montane și cicloturism accesibile inițiaților, dar și începătorilor.

Cele nouă experiențe de aventură subterană și de suprafață pe care ți le oferă Pădurea Craiului, o plasează în topul destinațiilor de ecoturism preferate de cei mai activi dintre noi. Și dacă vrei să abordezi transportul eco-friendly, să știi că zona e accesibilă inclusiv cu trenul. Pe ruta Oradea - Cluj-Napoca, un operator privat îți pune la dispoziție chiar un spațiu special pentru partenerul de drumeție pe două roți, bicicleta!

Podcast-urile Zile și Nopți sunt disponibile pe următoarele platforme: Zile și NopțiYoutubeSoundcloundSpotifyGoogle Podcast

În luna aprilie, împreună cu revista Zile și Nopți se distribuie și suplimentul special de Vacanțe, care conține 20 de pagini cu recomandări de vacanță din România dar și din străinătate.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related