Ania Ionescu: Regie și montaj am învățat pe cont propriu, uneori din greșeli, sau din tot felul de filmulețe de pe YouTube

Ania Ionescu: Regie și montaj am învățat pe cont propriu, uneori din greșeli, sau din tot felul de filmulețe de pe YouTube

De când era mică, Ania Ionescu își folosea telefonul mobil pentru a spune povești în imagini. În primul an de liceu, și-a redescoperit pasiunea de a face filme scurte, iar de atunci nu s-a mai oprit din creație. A strâns în jurul său o gașcă de prieteni apropiați și colegi de școală, pe care îi distribuie în rolurile scurtmetrajelor și book-trailerelor cu care participă la festivaluri din țară și de peste hotare.

Distracția de pe platourile de filmare este mereu urmată de emoții bune pentru întreaga echipă, dintr-acelea pe care le simte orice artist într-o competiție, până află cât de apreciat a fost produsul său, de juriu și de public. Pentru ultimul proiect, alături de ei a venit și bunicul Aniei, mereu dornic să îi sprijine pe tinerii artiști când este nevoie de actori de generația sa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related