Rockit Conference anunță panelul dedicat ecosistemului de start-up din Ucraina cu invitați speciali

Rockit Conference anunță panelul dedicat ecosistemului de start-up din Ucraina cu invitați speciali

Lista speakerilor stelari devine tot mai mare și regională la Rockit Conference din 7-8 mai. În line-up-ul evenimentului se anunță încă 4 experți din Ucraina, experți din domeniul start-up-ului Ucrainean, care vor pune în discuție experiențele sale în cadrul unui panel live.

Profesioniștii vor dezvălui mai multe idei despre starea actuală a ecosistemului de start up ucrainean, vor discuta despre: cum arată o relație sănătoasă cu un investitor; cum pot antreprenorii din Republica Moldova să atragă ușor fonduri de investiții; cum să-ți alegi partenerii; analiza dacă aduc sau nu o valoare reală antreprenorilor programele de formare și asistență. 

 

 

Moderatorul panelului este Andriy Sorokhan, Venture Lead la u.ventures, unul dintre principalele fonduri de investiții din Ucraina și Moldova. El gestionează fluxul de investiții în faza incipientă și își concentrează activitatea pe mai multe activități, inclusiv gestionarea portofoliului și sprijinirea start-up-urilor în faza incipientă. Andriy a studiat economia aplicată, matematică și cibernetică și aduce experiențe diverse din activitatea sa în antreprenoriat, consultanță în management și finanțe.

În scena virtuală Rockit vor urca 3 speakeri din Ucraina printre care se regăsesc Tetiana Vozniuk, Sasha Sazovov și Victoria Repa.

Tetiana Vozniuk este manager de investiții la JKR Investment Group. Ea este un adevărat profesionist cu o vastă experiență în investiții, în aprovizionarea, evaluarea, executarea și asigurarea supravegherii portofoliului pentru investiții în PE și CV, în special în industriile iGaming, eCommerce, tehnologie și consumatori.

Sasha Sazovov este cofondator al Competera, o platformă care ajută comercianții cu amănuntul să stabilească prețuri optime. La vârsta de 24 de ani, Sasha a condus o echipă cu peste 70 de persoane ca director imobiliar la compania de investiții Dolphin Strategy. La Competera, antreprenorul este responsabil pentru toată eficiența operațională.

Victoria Repa este CEO și cofondator la BetterMe, aplicație mobilă de fitness și sănătate. Fiind absolventă al programului executiv Stanford, precum și al taberei de antreprenoriat Apple, Victoria este frecvent invitată drept speaker la conferințe globale. În 2020, ea a participat la panoul Tech Founders la Forumul Economic Mondial de la Davos. În plus, Victoria a fost prezentată și în Forbes 30 Under 30 Europe 2020 la categoria Tehnologie.

Un alt lucru ce va fi prezentat în cadrul Rockit Conference un sondaj realizat de către Academia Rockit împreună cu echipa companiei Magenta Consulting cu scopul de afla părerea ta despre unele aspecte ale mediului de antreprenoriat și start-up în Moldova. Completarea chestionarului nu va dura mai mult de 10 minute, însă răspunsurile oferite vor ajuta echipa Academiei Rockit să găsească soluții inovative pentru antreprenorii care își doresc o afacere sustenabilă și eficientă aici, acasă.

Datele colectate în acest sondaj vor fi prezentate live la Rockit Conference: Dă-i foială local. Evenimentul va avea loc pe 7-8 mai, în format hibrid (online și offline). La această conferință accesul este liber și te aduce la un click distanță de cei mai tari speakeri din Moldova, România și Ucraina care vor urca pe scena Rockit 2021.

Reamintim că evenimentul Rockit Conference a fost lansat în 2014 cu scopul de a susține educația,  inovația și transformarea digitală. Misiunile Rockit sunt de a susține inovatorii digitali și de a forma o comunitate a noii generații de lideri și lidere, de a genera impact și de a identifica soluții.

 

Organizator: Academia Rockit
Partener: ArtCor, GranatX
Sponsor: Moldova IT Park, MAIB, Western NIS Enterprise Fund
Susținător: Bayer, Agenția de Investiții din Moldova, Garmin, AB Partners, Media Show Group

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related