Rockit Conference anunță încă 3 speakeri intergalactici în line-up-ul său

Rockit Conference anunță încă 3 speakeri intergalactici în line-up-ul său

Rockit Conference, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente digitale din Moldova, îi „Dă foială local” pe 7-8 mai. În line-up-ul evenimentului se anunță încă 3 speakeri stelari ce produc impact local, dar și regional: Doina Nistor, Eugen Boico și Radu Albot. Pentru prima dată,, evenimentul este focusat pe susținerea și oferirea soluțiilor în diverse domenii inovatorilor digitali la nivel local, dar și tuturor celor care vor să afle know-how-urile de la cei peste 24 de experți din cadrul Rockit.

Cei 3 speakeri vor dezvălui mai multe idei despre turismul pe timp de pandemie, ce au în comun universitățile și studiourile de producție media, dar și ce este forța concentrării și perseverenței. Una dintre cei care produc schimbările la nivel local cu impact internațional, este Doina Nistor, Directoare a Proiectului de Competitivitate din Moldova, finantat de USAID, Suedia și UK, cu o longevitate de 6 ani în valoare de 28,5 milioane USD. Proiectul susține eforturile Moldovei de promovare a unei economii puternice, diversificate și orientate spre export, prin îmbunătățirea competitivității și eficienței ramurilor principale ale industriei moldoveneşti: vinificație, turism, industria ușoară, IT și industrii creative. Speakera va povesti de ce trăim în era industriilor creative și ce au în comun universitățile din Moldova și studiourile de producție media. Artă, cultură sau totuși tehnologie?

Eugen Boico este leading expert al domeniului său și conduce una dintre cele mai proeminente afaceri creative din Moldova - NRG Media / Publicis Moldova. După o carieră în marketing construită la Orange unde avansase de la junior la country brand manager, timp de aproape 12 ani, alături de echipa sa a creat, a lansat și a adus numeroase branduri în topul liderilor pe piață, oferind servicii la standarde internaționale pentru companiile locale și internaționale care își desfășoară activitatea în Moldova. Printre unele dintre cele mai vizibile proiecte ale Publicis Moldova se include și brandul de țară ”Tree of Life„. Acesta a fost lansat inițial în 2014 ca brand de turism, iar în prezent este inclus în comunicarea și promovarea a tot ce reprezintă și tot ceea ce are de oferit Moldova. Antreprenorul va împărtăși câteva gânduri despre promovarea sectorului turistic în contextul pandemiei.

Radu Albot este cel mai cunoscut și promițător jucător de tenis din Moldova. El a făcut istorie atunci când a devenit primul tenismen moldovean care a cucerit un titlu ATP la proba de simplu, ATP 250 „Delray Beach Open 2019”. În același an, a ocupat cea mai înaltă până în prezent poziționare, 39, în clasamentul ATP la singles, iar conform performanțelor sale, el este cel mai bun tenismen din Moldova din toate timpurile. Profesionistul va vorbi despre forța concentrării, cum dezvoltăm rezistența mentală și care sunt cele mai importante principii de a stăpâni câmpul de tenis, ce pot fi aplicate și în viața de zi cu zi.

Iată lista primilor speakeri și speakere anunțate: : Macar Severin (Regizor); Pavel Rață (CEO Find Your Harmony); Irina Caliman (Cofondatoare QUBO Communications); Vadim Sokolowski (Director General DigitalEgo); Vasile Braga (Director Executiv COR, Asociația Companiilor de Creație din Moldova), Anamaria Hâncu (Co-inițiatoare și Board Member Let’s do it, Romania! și Communication Manager INNA și Antonia); Alex Buretz (Caricaturist, Ilustrator, Grafic Designer); Florin Cazac (Manager Programe Robotică la Tekwill Academy Kids); Michelle Iliev (Fondatoare EduTolk); Andrei Ileanu (Fondator Space Exploration Romania); Natalia Bejan (Cofondatoare gyneco.md).

Reamintim că evenimentul Rockit Conference a fost lansat în 2014 cu scopul de a susține educația, inovația și transformarea digitală. Misiunile Rockit sunt de a susține inovatorii digitali și de a forma o comunitate a noii generații de lideri și lidere, de a genera impact și de a identifica soluții. 

Adaugă 7-8 mai în agenda ta și fii prezent/ă la Rockit Conference 2021!

Organizator: Academia Rockit
Partener: ArtCor
Sponsor: Moldova IT Park, MAIB, Western NIS Enterprise Fund
Susținător: Bayer, Agenția de Investiții din Moldova, Garmin

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related