Federer vs. De Niro sau cum sa combati plictiseala elvetiana

Federer vs. De Niro sau cum sa combati plictiseala elvetiana

Cine ar zice nu la munti spectaculosi, lacuri cristaline, fondue cu vin alb si Roger Federer? Se pare ca Robert de Niro… Oare prefera plajele cu nisip fierbinte, peisajele exotice si niste excite-ment? Crede si el, ca si mine, ca Elvetia e plictisitoare? Cautand “why is Switzerland” pe Google descoperi ca e “neutra”, “bogata”, “scumpa”, “previzibila”, “un muzeu cu miros de mucegai pentru persoane in varsta”.

Lasand la o parte preconceptiile mele, si rezultatele de pe net, Elvetia e un loc in care adrenalina devine artificiala, un loc pentru oamenii care s-au plictisit de distractie si vor liniste veritabila. La un anumit pret, desigur. Tara “No drama”, asa cum bine identifica Switzerland Tourism, in cam-pania lor de promovare. Din fericire, tara lui Federer.

Ca pasionata de tenis, mi se pare minunat ca Federer sa fie brand de tara. Daca eram Switzerland Tourism, as fi platit 10 mii de sosii ale lui Federer care sa fie accesible turistilor in toate landurile, hotelurile, partiile de ski si cluburile de tenis din tara. “Vino in tara in care poti sa-ti platesti propriul Federer”. Oare De Niro l-ar fi angajat? Asa, avem doar un clip frumos cu doi GOATs (greatest of all time). Mi-a placut cliffhanger-ul: De Niro se crede mai tanar si mai putin plictisitor decat Tom Hanks :)) Asa ca astept episodul doi, in care Hanks joaca tenis cu Federer de pe-un varf de munte pe altul!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related