Sisteme bancare cu volanase

Ne-am obisnuit deja cu ideea ca rujurile, cremele antirid, revistele glossy, closetele fara lavoir, sedintele de masaj facial, feliile de castraveti sacrificate pentru un ten mai trendy sunt produse sau servicii anume gandite pentru femei.
Austriecii insa au mai facut un pas si, dupa ce au intors pe toate fetele creierul femeii moderne, au ajuns la concluzia ca femeia nu are sistemul ei bancar cu volanasele si accesoriile de rigoare. Conceptul, dezvoltat in asociatie cu "Emotion Banking", a fost lansat la apa de catre banca austriaca Raiffeisen in Gastein.

Interiorul unei astfel de banci care ofera servicii complete si exclusive femeilor pune accent pe comoditate si familiaritate si cuprinde inclusiv un spatiu de joaca unde copiii sunt supravegheati permanent. Personalul angajat este format din femei, gata sa ofere consultanta clientelor, acordandu-le un timp mai mare pentru discutarea detaliilor decat cel obisnuit in alte sisteme bancare, stabilindu-se astfel relatii cu un caracter mai putin oficial.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related