FCB Bucharest a decorat Google House in Romania

FCB Bucharest a decorat Google House in Romania

Conceptul creativ care a dictat modul de amenajare al Google House a fost gandit de echipa de BTL a FCB Bucharest, arata un comunicat din partea agentiei. Casa Google a fost o initiativa implementata in patru tari din regiunea Europei Centrale si de Est (Polonia, Cehia, Ungaria si Romania), la noi ea fiind gazduita de Maison 13. Mai multe despre proiect si despre evenimentul de lansare a Google House am scris aici.

Echipa FCB a primit sarcina de a gasi un concept colorat si dinamic care sa surprinda spiritul Google. Primul pas in rezolvarea brief-ului a fost gasirea unui arhitect potrivit. Dragos Solot, in portofoliul caruia se gasesc proiecte de arhitectura, design pentru birouri (Electronic Arts, Roland Berger, Raiffeisen Bank, Vodafone), centre comerciale, restaurante si baruri (Uptown, Voglio) si locuinte a fost alesul. Acesta spune despre modul in care a fost decorata casa Google:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related