România într-o fotografie

România într-o fotografie

Te-ai gândit vreodată prin ce imagine ar putea fi descrisă România cel mai bine? Actorul Joseph Gordon Levitt a lansat o provocare globală care se adresează și oamenilor din România: o poză care să exprime cel mai bine esența țării noastre. Inițiativa a pornit din dorința actorului de a continua proiectul Create Together început în pandemie și construit dintr-o serie colaborativă de poze și videoclipuri care a câștigat, de altfel, un premiu Emmy. 

Sezonul 1 s-a concentrat pe creativitatea născută înăuntru, în propria locuință și pe modul în care limitarea spațiul ne-a forțat să găsim inspirație în locuri neașteptate. Acum, după ce am învățat să apreciem lumea exterioară un pic mai mult decât o făceam înainte, producția filmului își îndreaptă atenția către universul din afara casei, tema fiind natura și inspirația pe care ne-o oferă , iar ca să accentueze ideea asta, debutul serialului organizat în 6 episoade va veni în întâmpinarea Earth Day. 

Oamenii au răspuns provocării cu o implicare care l-a suprins pe inițiatorul ei. În invitația lansată pe Facebook, actorul îi invită pe români să contribuie cu poze care să ilustreze ce înseamnă pentru ei acasă, în natură. Pozele încărcate par a surprinde, dincolo de frumusețea României, cum creativitatea noastră se împletește cu un tip de tradiționalism prezent în pozele clasice cu apus melancolic sau câmpuri înflorite. Totuși, scroll-ul printre cele 700 de comentarii cu poze din locuri mai mult sau mai puțin cunoscute din țară e o metodă bună de a-ți da update la wishlist-ul cu destinații de călătorie.

Fie că vrei să încarci și tu o fotografie care să surprindă vibe-ul românesc sau doar vrei să îți amplifici dorul de ducă, poți afla mai multe despre proiect aici.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related