Pentru cei mulți, liberi, buni & nebuni. Se întâmplă ceva în oraș #RebelsWithACause

Pentru cei mulți, liberi, buni & nebuni. Se întâmplă ceva în oraș #RebelsWithACause

E ceva în aer, o nerăbdare, o agitație bună, un vibe al energiei creatoare. O surpriză de care spiritul urban are nevoie mai mult ca oricând. Clădirile din capitală sunt revendicate în numele artei, orașul e sub asediu creator. Așa că pregătește-te, deschide ochii, așteaptă: urmează o poveste la care sigur vrei să iei parte. Este începutul unei noi legende urbane, aceea care se întâmplă chiar acum, sub ochii noștri și este scrisă de Rebels With A Cause.

 

Cei mulți, cei liberi, cei buni & nebuni

A mai rămas puțin timp. În București se va întâmpla ceva. O rebeliune creatoare care și-a arătat deja primele semne. Rebels With A Cause au însemnat primele clădiri din capitală și se pregătesc să scrie o nouă poveste urbană cu ajutorul tuturor. Mesajul lor este unul al libertății creatoare și al regenerării orașului prin artă și îndrăzneală.

Îi reprezentăm pe cei mulți, liberi, buni și nebuni, ca noi, cei care cred în ceva mai mare decât noi.  

Ne pasă de ceea ce vezi, de ceea ce ești și de orașul în care trăiești, iar singurul mod în care putem face o diferență este să transformăm orașul în artă. Căci mai presus de toate suntem rebeli ai plăcerii de a face bine. Vei mai auzi de noi.

Sufletul unui oraș se hrănește cu artă și povești, cu îndrăzneală și diversitate. Altfel, e doar un spațiu de locuit. Trăitul are nevoie de geografii personale, legende ascunse, puncte de intersecție, mister.

 

E ceea ce vor și Rebelii pentru o cauză bună: să întinerească sufletul orașului și să creeze artă alături de locuitorii lui. Mai este doar o zi și câteva ore și poți face parte din povestea lor.  

 

Inna @ #RebelsWithACause

 

Speak @ #RebelsWithACause

 

Macanache @ #RebelsWithACause

 

Bordea @ #RebelsWithACause

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related