[Dans & Energie] Ioana Macarie: Pentru mine dansul nu este o meserie. Dansul sunt eu. Totul este cu dragoste, căci fără nu merită

[Dans & Energie] Ioana Macarie: Pentru mine dansul nu este o meserie. Dansul sunt eu. Totul este cu dragoste, căci fără nu merită
Credit foto: Dani Ionita

Gimnastică, balet, dans contemporan. În ordinea asta a început Ioana Macarie sa studieze dansul și să se exprime prin el, pentru ca mai apoi să devină creator de artă. Și-a dorit mereu să experimenteze diverse forme și stiluri de dans, și, în tot acest demers, a însoțit-o tot timpul o mare curiozitate de nou.

Arta ei s-a transformat cu fiecare experiență performativă, spectacol de teatru dans și coregrafii pe care le-a gândit pentru film sau televiziune. Pentru că nu a stat departe de comercial, considerându-l chiar benefic pentru dezvoltarea sa. A fost antrenor în emisiunea ”Dansez pentru tine” și a lucrat la serialul de televiziune ”Cu un pas înainte”, unde a învățat cum să fie creativă într-un timp scurt. A fost coregraf al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, unde și-a exersat răbdarea. Lucreză la emisiunea Cronica Cârcotașilor și învață montaj.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related