Hai să împărtășim, din când în când, lucrurile care ne macină cu adevărat

Hai să împărtășim, din când în când, lucrurile care ne macină cu adevărat

În ultimul an, relația noastră cu tehnologia s-a redefinit. Apelurile pe Facetime, întâlnirile pe Zoom sau videocall-urile de grup au devenit singurul mod în care puteam sta la povești cu oamenii dragi nouă în siguranță.

Portal by Facebook sunt o serie de device-uri dedicate videocalling-ului cu multe facilități care să facă experiența vorbitului printr-un ecran să se simtă ceva mai real. În noua campanie, agenția TBWA\Chiat\Day New York oferă o felie dulce-acrișoară din realitatea pe care o trăim zi de zi: subiecte amuzante sau dureroase, lipsa organizării, complexitatea relațiilor cu oamenii din viața noastră și un pic de râs cu lacrimi. Toate trăirile astea au sens atunci când le împărtășim cu cineva, iar distanța fizică nu ar trebui să formeze granițe de care vulnerabilitatea să nu poată trece. Din contră, distanța ar trebui să ne apropie mai tare.

Asta surprinde și seria de spoturi a campaniei Share Something Real, unde fiecare clip se învârte în jurul unui subiect specific, de la infertilitate la discuții între surori. Fie că ai nevoie de un umăr pe care să plângi sau de cineva alături de care să share a laugh, tehnologia face lucrurile mai simple. Deci hai să împărtășim, din când în când, lucrurile care ne macină cu adevărat când vorbim prin camerele device-urilor noastre.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related