180 Amsterdam si TBWAChiatDay New York in juriul AdPrint 2007

Dupa ce au facut echipa la Cliff Freeman & Partners si 180 Amsterdam, Adam Chasnow si Mark Schruntek vin sa jurizeze printuri europene la AdPrint.

Adam Chasnow, Director de Creatie, 180 Amsterdam, s-a alaturat agentiei in 2005. Intr-o agentie recunoscuta pentru munca pentru brandul Adidas, Adam supervizeaza la nivel global creatia publicitara pentru Amstel Bier, Motorola si Opel. Inainte de a se muta in Olanda, a lucrat la doua dintre cele mai premiate agentii de publicitate din America, Cliff Freeman & Partners si Goodby, Silverstein & Partners. Munca sa pentru Church's Chicken, Staples, FOX Sports, Mike's Hard Lemonade and Hollywood Video a primit numeroase premii, inclusiv One Show Gold Pencils, Cannes Gold Lions, British D&AD. Adam a mai jurizat la festivalurile CLIO, The One Show si Golden Drum. Adam si Mark au lucrat impreuna la Cliff Freeman & Partners si pentru cateva proiecte ale agentiei 180 Amsterdam.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related