[Regizor în 30 sec] Tom Wilson: Am făcut prima filmare prin Zoom, o experiență cu totul nouă

[Regizor în 30 sec] Tom Wilson: Am făcut prima filmare prin Zoom, o experiență cu totul nouă
Credit foto: Tudor Lucaciu

Dați-i scripturi în locații inedite și pe cât posibil comice lui Tom Wilson, dacă vreți să-l vedeți fericit. Gata cu familiile fericite în bucătărie din aproape toate reclamele la mâncare. Regizorul Tom Wilson a intrat în publicitate în 2011, cu un spot pentru Danone, ca o prelungire a ceea ce începuse deja de ceva timp, filmul documentar. Crede că briefurile se îmbunătățesc și ele pe măsură ce devii un regizor mai bun, așa că e greu de zis dacă era sau nu mai bine înainte din punctul ăsta de vedere.

Pandemia i-a lăsat răgaz să lucreze și mai mult la următorul film de lung metraj, dar i-a adus și o premieră, prima reclamă filmată prin Zoom. Viitorul publicității are și o variantă întunecată, spune Tom, prin polarizarea treptată a producțiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related