Breaking News! Star Speaker Dr. Mathew Walker se alătură “Creativity4Better” 2021

Breaking News! Star Speaker Dr. Mathew Walker se alătură “Creativity4Better” 2021

Probabil cea mai mare sursă de inspirație pentru oameni este… somnul! Cu cât creierul este mai odihnit, cu atât devii mai productiv, mai sănătos și, desigur, mai creativ.

Doamnelor și domnilor, suntem încântați să îl prezentăm pe Dr. Matthew Walker, autorul bestseller-ului New York Times, „Why We Sleep”, care a fost selectat recent pentru faimosul Festival de Carte Sundance.

Dedicat comunicării științifice, Dr. Walker este un neurolog științific și expert în „somn”; este invitat deseori să țină prelegeri la prestigioasa Instituție Regală și Societatea Regală pentru Artă din Londra sau Institutul Smithsonian din Washington DC. Dr. Walker este, de asemenea, popular în media și o personalitate frecvent intalnita pe posturile de televiziune, incluzând BBC și CBS. Dr. Walker a fost protagonistul CBS 60 Minutes intitulat „The Science of Sleep”.

Profităm de această oportunitate pentru a mulțumi partenerului nostru, Regina Maria, care face posibilă prezența in Conferinta a Dr. Walker.

În plus, suntem mândri să o anunțăm pe Kasia Madera, gazda Conferintei Globale IAA “Creativity4Better”, pentru al treilea an consecutive.

Kasia, prezentator BBC World News, găzduiește o serie de programe emblematice pe BBC World News, incluzând Outside Source și Newsday, precum și prezentarea BBC Papers Review pe BBC News Channel.

Dr. Matthew Walker și Kasia Madera vor împărți scena cu speakeri internaționali de renume, precum:
Jaime Robinson - Co-founder și Chief Creative Officer, @Joan Creative;

Nao Tokui - Artist, Founder al Qosmo; 

Thecla Schaeffer - Marketing Magic Maker / Chief Marketing Officer @ Tony’s Chocolonely;

Valer Hancaș - Communication & Corporate Affairs @ Kaufland Romania;

Michael Willeke - Integrated Marketing Experience Director Europe @ “The Coca-Cola Company” 

Această conferință a fost posibilă prin contribuția sponsorilor noștri: 

Gold Media Partners:
Radio Guerrilla, ProTV, Phoenix Media, Euromedia

Conferința va avea loc pe platforma Hopin, cu un conținut captivant și diverse experiențe antrenante!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related