Identitate online pentru produse, un nou serviciu oferit de Creative Communication

Identitate online pentru produse, un nou serviciu oferit de Creative Communication

Schimbările vizibile în consumul de conținut digital și apetitul tot mai crescut pentru cumpărăturile online vin la pachet cu câteva probleme pentru antreprenori. Mizele în disputa pentru cardurile clienților cresc, costurile de advertising se măresc iar rezultatele organice sunt tot mai slabe. Mulți dintre antreprenorii cu afaceri online sunt nevoiți să găsească forme noi de comunicare pentru a  genera venituri și a-i diferenția de concurență.

Serviciul de creare a identității online a produselor lansat de Creative Communication vine ca o soluție pentru aceste probleme prin scurtarea timpului de producție a materialelor de prezentare și generarea de resurse creative pentru comunicare în social media și pe landing-page-urile de produs. Cu alte cuvinte, setul de materiale pe care le furnizează agenția este complet pentru a crea o identitate produselor din online, indiferent de mediul în care comunică. Printre cele mai importante avantaje ale noului serviciu se numără îmbunătățirea vizibilă a performanțelor Ad-urilor prin crearea de vizualuri atractive, reducerea numărului de furnizori de conținut grafic și vizual și creșterea traficului organic prin descrieri optimizate.

Am pornit de la nevoia consumatorului de a fi ajutat să decidă în procesul de achiziție. Noul trend al comunicării este unul vizual prin excelență, prin urmare ne-am adaptat serviciile de content writing prin adăugarea informațiilor care fac diferența. Nu mai este suficientă o fotografie de produs. Aceasta trebuie să pună produsul într-un context, să îl facă atractiv și să îi spună povestea. Gif-urile, animațiile, reels-urile sunt noua voce a produselor, în timp ce descrierile text rămân necesare dar insuficiente pentru u business care își dorește să acapareze un public tânăr”, spune Bianca Preda, business manager al agenției Creative Communication.

 

Cum arată identitatea online a unui produs? Agenția propune restructurarea imaginii unui produs dintr-o nouă perspectivă, aceea a publicului agasat de reclame, nehotărât, care își dorește să decidă în 7 secunde care este partenerul favorit pentru o achiziție. Magazinul care va răspunde primul acestor nevoi, va avea de câștigat nu numai un client dar și fidelitatea acestuia. Prin urmare, pachetul de servicii include texte de prezentare a produsului, identificarea USP-urilor și evidențierea acestora, fotografii clean are produselor pentru web dar și comunicare foto contextuală. În etapa a doua a construcției identității de produs stau animațiile, gif-urile și video-urile de tip 360 sau reels. Nu în ultimul rând, agenția specializată în comunicare online, oferă și posibilitatea de a alege un set de influenceri care pot comunica noua identitate a produsului, respectând mesajul pe care dorești să îl transmiți. Obiectivul unui astfel de serviciu este să transmitem nu numai ce face un produs, dar cum răspunde el nevoilor în schimbare ale publicului.

Ceea ce ne dorim să transmitem prin acest nou serviciu este că înțelegem nevoia publicului de a fi fascinat de un produs. Influencerii au ridicat atât de mult standardele publicului în materie de consum de conținut încât brandurile trebuie să țină pasul prin adaptarea identității lor acestor nevoi. Un produs care optimizat pentru noul apetit al clientului a depășit stadiul de texte optimizate SEO. El trebuie să fie original, să ofere informație nouă și să fascineze vizual”, a mai spus managerul agenției.

 

Creative Communication este o agenție care livrează servicii integrate de comunicare, având în portofoliu proiecte de content writing de mari dimensiuni.  Echipa sa de content writeri este specializată în realizarea descrierilor de produs pentru e-commerce, comunicare în social media și B2B. Serviciul de identitate online a produselor este completat și cu serviciile de influencer marketing, ducând comunicarea de brand într-o zonă populară și foarte eficientă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related