Confident Communications preia comunicarea corporate pentru EXEC-EDU

Confident Communications preia comunicarea corporate pentru EXEC-EDU

Confident Communications a fost aleasă agenția de comunicare corporate pentru EXEC-EDU, lider pe piața de executive education din România.

Agenția a realizat și va implementa strategia de comunicare corporate pentru a consolida poziția de jucător de top dobândită de EXEC-EDU în rândul corporațiilor și al companiilor antreprenoriale locale.

Planul de comunicare dezvoltat pentru EXEC-EDU este axat pe campanii creative de comunicare B2B, cercetări și studii pe teme de actualitate pentru mediul de business, activări media și parteneriate strategice.

 

“Este o onoare să putem lucra împreună cu liderul pieței de executive education din România, pentru a susține dezvoltarea unui mediu de afaceri competitiv și performant. Confident PR a început ca agenție de B2B, iar această expertiză s-a consolidat în timp, alături de zona de consumer, așa că am aliniat cu ușurință strategia de comunicare cu obiectivele pe care EXEC-EDU le are pentru managerii din zona corporate și pentru antreprenorii din România”, declară Mara Gojgar,  fondator Confident Communications.

“Echipa Confident a înțeles rapid nevoile noastre, de a structura un plan de comunicare creativ, relevant pentru piața noastră țintă – liderii agili care fac din învățare o prioritate strategică pentru ei și echipele pe care le conduc. Planul creat cuprinde un mix de evenimente, sondaje și articole menit să ia pulsul ultimelor tendințe globale în leadership și management, având, în același timp, focus pe provocările comunității de business locale", declară Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU.

Sub umbrela #ExecBrain vor fi organizate împreună cu Editura Publica o serie de dezbateri video în care alumni și profesori EXEC-EDU vor demonta mituri de business. Seria #HRBeyond va conține interviuri inedite cu directori de resurse umane din cele mai importante companii din România,iar workshopurile #HRBliss vor reuni experți EXEC-EDU și reprezentanți ai industriei locale de HR, într-un cadru smart-casual.

 

Cu o prezență de peste 20 de ani, EXEC-EDU este liderul pieței de executive education – segmentul de top al pieței de training – având o echipă de peste 40 de traineri și experți și aproape 20.000 de cursanți. Portofoliul EXEC-EDU cuprinde în prezent aproximativ 70 de programe, iar oferta EXEC-EDU este structurată pe 4 linii principale de activitate: programe de dezvoltare pentru C-level, programe de management, cursuri de specializare în domenii profesionale extrem de actuale, de nișă și workshop-uri de well-being. Cele 4 direcții includ nu numai programe de training, ci și coaching, mentoring, consultanță. Exec Edu a obținut premiul Gold Award în topul celor mai bune companii de training din România, în urma unei cercetări derulate de Learning Network în 2019, la care au participat peste 500 de manageri și specialiști de resurse umane.

 

Fondată în anul 2011, Confident Communications este formată din: Confident PR, agenție specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, divizie specializata de servicii foto, video, podcast și livestreaming.

În anul 2020, Confident Communications a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul Galei PR Award, iar proiecte de tech ale companiei s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related