Teatrul necesar: Monoloagele Vaginului e un spectacol ca un talk-show despre educație sexuală

Teatrul necesar: Monoloagele Vaginului e un spectacol ca un talk-show despre educație sexuală

Uneori subiectele cât se poate de firești trezesc indignare în oameni. Iar soluția către normalizarea lor este să continuăm să vorbim despre ele indiferent de context. De la asta a plecat și Ionuț Iftimiciuc când a ales să monteze textul Monoloagele vaginului la Teatrul În Culise. Pentru că vrut să aducă o viziune proaspătă textului, a împletit seriozitatea subiectelor abordate cu umorul. Lipsa elementelor dramatice fără rost a atras-o și pe actrița Ioana Nichita la text, iar spectacolul devenit un adevăr necesar livrat sincer și firesc.

"E un strop de educație sexuală și în acest text, îți vorbește liber și deschis de experiențele unor femei care de cele mai multe ori au fost cenzurate. Pentru mine, tot ce e natural trebuie să fie exprimat sincer și liber. Spectacolul în sine a fost o provocare pentru mine, am vrut să-mi demonstrez că lumea e deschisă la adevăruri pe care încercăm să le ocolim. Am încercat să evit cât mai mult zona feminista, cred că este suficient de feminist textul în sine."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related