Cristian Bajora: SUPERSTAR e o poveste rurala cu iz urban, tipic românească, și sper din suflet că prinde la publicul de orice gen

Cristian Bajora: SUPERSTAR e o poveste rurala cu iz urban, tipic românească, și sper din suflet că prinde la publicul de orice gen

Era vara anului 2020, pe timp de pandemie, când actorii Teatrului În Culise s-au izolat împreună cu echipa de filmare timp de o săptămână într-un sat din Dobrogea pentru a realiza filmul SUPERSTAR. După ce a citit cartea lui Ștefan Caraman, regizorul Cristian Bajora a știut instant că vrea să facă un film pornind de la poveștile de acolo. A făcut echipă cu DoP-ul Tiberiu Lupasc, iar lucrurile s-au așezat mai bine decât s-ar fi gândit, echipa primind ajutorul primarului comunei Casimcea, locul în care au filmat acțiunea.

Citind ”Superstar” de Ștefan Caraman am văzut foarte cinematică una dintre poveștile din carte și am luat în calcul că ar putea deveni film. Ei bine, bunul meu prieten Ștefan a fost foarte încântat de idee și a insistat ca proiectul să se întâmple. Așa că în această conjunctură l-am cooptat și pe Tiberiu Lupasc și am apelat la domnul Gheorghe Tilincă, primarul comunei Casimcea – locul de desfășurare a acțiunii – să ne ajute cu o parte din costurile de producție.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related