Lecția despre determinare

Lecția despre determinare

Tu de care responsabilități ai vrea să scapi daca ai primi un robot inteligent prin poștă? Dacă ești ca mine, you think big: să se ocupe de cele mai grele activități oe care le ai de făcut. 

Există totuși și un altfel de scenariu, pe care Toyota, sponsor la Jocurile Paraolimpice, l-a surprins în noul spot creat de The&Partnership. Cei 5 atleți primesc câte un robot inteligent care să îi ajute să se pregatească pentru marea competiție, un “human support”. Ce e neașteptat e că aleg ca robotul să se ocupe de activitățile casnice pentru ca ei să se focuseze pe antrenamente. Just imagine this: vii de acasă după o sesiune de alergat și grămada de vase murdare a dispărut, a dream come true!

 

Spotul e emoționant pentru că vorbește de motivație și determinare, de eforturile din spatele succesului și de lupta continuă cu sinele. Toate momentele care se înlănțuie firesc te fac să te simți martor la intimitatea unei lumi pe care altfel n-ai avea cum să o înțelegi. E reminder-ul că atunci când găsești ceva care te bucură, merită să te dedici în totalitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related