[Out of Office] Csibi Magor: O bună parte din viață eu nu am avut timp ca să mă gândesc la timpul liber

[Out of Office] Csibi Magor: O bună parte din viață eu nu am avut timp ca să mă gândesc la timpul liber

O mare parte din generația celor care avem acum în jur de 40 de ani a hotărât că va renunța la timpul liber pentru a-și dedica viața carierei, performanței, succesului. Și apoi asta am făcut. Nopți petrecute la birou, sărbători și aniversări uitate, lipsa vieții personale, toate în numele jobului. Dar ”jucăria” se strică spune Csibi Magor, Head of Leadership and Organizational Culture Practice Trend Consult Group. Și când apar semne că nu suntem bine, le acoperim cu și mai multă muncă.

E o boală comună și grea. Și, în apărarea noastră, încercăm să ne tratăm. Cel puțin așa se vede în ultimii ani: oamenii încep să vorbească și să conștientizeze nevoia unei vieți în afara jobului. Procesul e greu, recunoaște Csibi Magor. În apărarea timpului liber și-a impus limite clare: fără muncă după ora 18.00, fără muncă în concediu. Evident, nu îi reușește mereu să le respecte, dar se străduiește. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related