Primiti cu mailul de out-of-office?

Primiti cu mailul de out-of-office?

Mai sunt doua zile si la noi vine vacanta de iarna pe care o asteptam cu ochii maaaaari. Un profesionist adevarat se gandeste din timp la mailul de out-of-office pe care il lasa in urma. Asa au facut si oamenii de la Mercury360 si Outbox, care au pus la punct o aplicatie de care sa ne folosim cu incredere in zilele ce urmeaza.

Lupta cu deadline-urile e mai stransa ca oricand, cine mai are timp sa-si bata capul cu un text destept si funny pentru mail? Au facut-o ei pentru noi, stati linistiti. Daca totusi va simtiti inspirati, aveti optiunea de a propune si voi un mesaj.

Va arat eu cateva dintre cele existente. Pe restul, haideti, descoperiti-le singuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related