Luerzer's Archive 200 Best Illustrators va fi facut de un roman

A venit timpul si pentru un nou 200 Best Ilustrators. Si nu oricum. In aceasta editie, design-ul cartii va fi realizat de catre o persoana din Romania. Mai mult, aceasta va fi instruita de insasi Walter Luerzer la Viena. Cine a spus ca romanii nu sunt creativi s-a inselat. Iata si dovada. Walter Luerzer este in cautarea unui graphic design-er din Romania, care sa-si puna ideile si talentul la bataie. Si unde poti fi mai creativ daca nu in Viena alaturi de unul dintre oamenii care si-au lasat amprenta in domeniul publicitatii internationale. Cu nu mai putin de 3 agentii de publicitate infiintate "TBWA", "Lowe, Luerzer" si "Luerzer, Conrad" (care a devenit apoi "Luerzer, Conrad si Leo Burnett"), o revista si un job de profesor cu norma intreaga, Luerzer este si va ramane unul dintre cei mai apreciati profesionisti ai publicitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related