Hai in Green, Voicu Radescu!

Hai in Green, Voicu Radescu!

Pentru toti cei care l-au cunoscut si pentru toti cei care nu l-au cunoscut, pentru toti cei care nu vor mai putea sa-l cunoasca, Voicu Radescu a dat lumii Green Hours si Teatrul Luni (primul teatru independent din Romania), un loc in care am crescut/au crescut atatia actori, regizori, muzicieni, activisti, spectatori si privitori. Omul si locul primeau impreuna alti oameni obisnuiti, sau mai putin obisnuiti, care au dat o generatie. Eu l-am cunoscut prea putin, dar l-am vazut des. “Hai in Green”, am spus de nenumarate ori.

E greu de redus o viata de om la cateva momente, evenimente si realizari. Intotdeauna am crezut ca e important cati oameni lasi in urma si ce amintiri, iar Voicu lasa multe. Asa c-o sa dam cuvantul “oamenilor lui”. Lia Bugnar, Marius Manole, Dan Perjovschi, Alina Serban, Peca Stefan, Nicusor Dan, Iulian Tanase, Ionut Sociu, Dorina Chiriac, si multi altii….

Ramas bun, Voicu Radescu!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related