Workout pentru piele fină

Workout pentru piele fină

Pielea fină și catifelată din reclamele la produsele de îngrijire feminină nu e niciodată și normalitatea trăită de noi, femeile din lumea reală. Când îți simți pielea proaspăt eliberată de sub dominația părului, acest combustibil pentru discuțiile din media despre corpul feminin, inevitabil dai peste un spot peste care ai sărit. Dar gândindu-te la toate lucrurile prin care a trebuit să treci ca să ajungi măcar aproape de perfecțiune, nu-ți mai pasă.

Tot strechingul, toate pozițiile dubioase, toate tăieturile și toate accidentele nefericite care vin odată cu procesul epilării sunt surprinse în spotul ăsta de la EOS by Mischief @ No Fixed Address pentru noua lor cremă de ras. A fost ca o gură de aer proaspăt campania asta pentru mine pentru că a spart toate clișeele din your usual ads for shaving.

 

Tipul ăla de reclame care îmbracă activități care de multe ori se simt ca o corvoadă într-un aer gingaș, misterios și simplu. Spotul de la EOS arată fix contrariul, într-un mod funny și inventiv. Toată rutina pozițiilor incomode e transformată într-un tutorial de fitness din anii 80.

Monologul de pe fundal completează frumos clipul care devine o reprezentare vizuală pentru expresia pe care am auzit-o de când eram prea mică: baba suferă la frumusețe. Deci, doamnelor și doamnișoarelor, voi câte calorii ardeți într-o tură de epilat?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related