Vaccinare cool pentru toată lumea

Vaccinare cool pentru toată lumea

Dintre toate inițiativele pentru campaniile de vaccinare, simt că cele mai eficiente sunt cele care sunt informale și reușesc să abordeze creativ scopul principal, acela de a oferi facts contra miturilor legate de vaccin.

În spotul realizat de Tribal pentru promovarea vaccinului, pare că și Guvernul din Singapore a înțeles menirea unei astfel de campanii. Targetul principal e reprezentat de persoanele în vârstă, dar abordarea e una foarte fresh și foarte departe de stereotipuri: informațiile despre vaccin într-un imn funny pe care îți vine să îl fredonezi.

Am avut momente când singurele care îmi reaminteau că ăsta e un clip pentru vaccinare erau subtitrările în engleză, altfel aș fi continuat să fiu fascinată de tot ce se întâmplă: schimbarea background-ului, coregrafie și sacouri cu paiete. Clipul ar putea fi folosit ușor într-un meme de tipul “prietenii mei: mi-am visat crush-ul vs. ce visez eu ”. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related