Agenția Tribal Worldwide România devine noul partener de comunicare al HONOR

Agenția Tribal Worldwide România devine noul partener de comunicare al HONOR
Călin Clej, Marketing Director HONOR România & Bulgaria

Agenția de comunicare Tribal Worldwide România a început un parteneriat strategic cu HONOR, noul brand de smartphone-uri lansat recent pe plan local, în urma unui proces complex de pitch organizat in luna octombrie a acestui an.

Colaborarea dintre Tribal și HONOR va consta în dezvoltarea strategiei de comunicare a brandului pe piața locală, prin oferirea de servicii de digital și PR. Prin noul parteneriat, Tribal Worldwide România va oferi servicii de creație, social media, event management, media relations, influencer marketing și brand activations.

Începând cu luna mai a acestui an, brandul HONOR a devenit un reper de inovație pentru consumatori și un partener de încredere pentru retaileri. În prezent, portofoliul de produse acoperă segmentele principale pe piaţa de smartphone-uri. HONOR își propune să devină un jucător activ, care răspunde așteptărilor actuale ale consumatorilor. 

„Ne bucurăm să începem un parteneriat solid care va contura o echipă locală creativă , dar și cu un pragmatism aplicat în industria de Consumer Electronics – o echipă dedicată 100%  în atingerea obiectivelor de business pe care ni le-am setat. Ne-am propus să construim imaginea brandului HONOR ca o alternativa viabilă la ofertele competitorilor noștri, astfel încât să devenim prima alegere pentru toți cumpărătorii de smart devices din România care își doresc un smartphone, un laptop, o tabletă, o pereche de căști sau un ceas digital de la un brand premium, la un preț onest.  Nu este o luptă ușoară, dar știm că avem șansele să devenim lideri în industria de smart devices și IoT și asta pentru că avem capabilitățile necesare. Ne-am aliat cu o agenție puternică, alături de care We GO BEYOND!”, a declarat Călin Clej, Marketing Director HONOR România & Bulgaria.

Cu o prezență în peste 40 de țări la nivel global, Tribal contribuie la evidențierea unicității și exclusivității fiecărui brand cu care colaborează. Agenția vine cu un bagaj vast de cunoștințe în domeniul comunicării: concepte de campanii și campanii integrate, platforme de comerț electronic și platforme dedicate mediului mobil, comunicare în rețelele de socializare și strategii care implementează într-un mod creativ noile tehnologii.

„Suntem entuziasmați și onorați să primim acest vot de încredere de la noul nostru partener, HONOR, un brand puternic și extrem de ofertant care își propune să comunice deschis și transparent cu consumatorii. Scopul nostru este de a plasa brandul HONOR acolo unde îi este locul: în topul producătorilor de smartphone-uri din România. Calitatea, inovația, libertatea în exprimare și încrederea pe care o oferă HONOR au fost caracteristicile în care noi credem și de la care pornim rampa de lansare în unul dintre cele mai dinamice și competitive industrii din România.”, a declarat Roxana Memetea, Managing Partner Tribal Worldwide România.

Colaborarea își propune să amplifice și maximizeze recunoașterea brandului HONOR pe piața locală.

Înființată în 2013, HONOR este unul dintre principalii furnizorii de dispozitive inteligente la nivel global. Compania este dedicată dezvoltării tehnologiilor care le permit oamenilor din întreaga lume să-și depășească limitele, având capacitatea de cercetare și dezvoltare, precum și tehnologia noastră avansată, în slujba creării unei noi lumi inteligente, printr-un portofoliu cuprinzător de produse inovative. HONOR deține peste 3.000 centre de service si 9 call centers, oferind servicii premium și eficiente clienților din peste 100 de piețe.

Tribal Worldwide România este agenția de creație digitală membră The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din România și include agenții specializate în servicii de creație, media, digital, branding, relații publice, producție, marketing experențial și evenimente speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related