Produsele feminine făcătoare de zâmbete

Produsele feminine făcătoare de zâmbete

Ieri, Sephora a postat pe social media anunțul legat de lansarea unei noi colecții de jucării sexuale dedicate plăcerii feminine. Reacțiile determinate au însemnat treceri de la glume nevinovate la dezgust față de ceea ce au putut face cei de la Sephora. Multe dintre comentariile care vedeau povestea asta ca pe un lucru negativ fac referire la faptul că Sephora nu e un loc potrivit unde să se comercializeze astfel de produse.

Mi se pare că abordarea asta doar amplifică preconcepția că genul ăsta de lucruri sunt rușinoase, că sexualitatea e un subiect tabu și că nu reprezintă o normalitate despre care toată lumea știe câte ceva. Unul dintre comentarii had a very good point: înverșunarea românilor față de a se opune educației sexuale în școli e transformată în genul ăsta de reacții puerile la imagini cu vibratoare. Dacă vreți, un fel de reinterpretare a scenei cu elevii din ultima bancă de la ora de biologie care chicoteau la lecția despre anatomie.

În ciuda părerilor ăstora, toate produsele din colecție s-au vândut pe nerăsuflate, stocul fiind 0 la toate.
Nu știm câte produse au existat și nici cât de multe s-au vândut, dar mi se pare o discrepanță delicioasă între fapte și vorbe.

Lasând reacțiile la o parte, numele produselor “Smile Makers” mi se pare cool și funny, iar comunicarea lor e curată, fără să facă a big deal out of it. Dacă vreți o pauză, grab your popcorn și citiți comentariile de la postare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related