[Fizz Up Mood] Silvia Grădinaru: Contează cel mai mult să te poți relaxa, să iei lucrurile așa cum vin și să nu fie nevoie să dai explicații

[Fizz Up Mood] Silvia Grădinaru: Contează cel mai mult să te poți relaxa, să iei lucrurile așa cum vin și să nu fie nevoie să dai explicații

Suferim cronic de lipsa timpului și încercăm să o tratăm cu o fugă continuă de la un to do la altul. Lista de ”trebuie” nu se termină niciodată, iar ritmul alert nu pare să fie o soluție. Nici nu e. Din contră, răspunsul vine din altă parte, crede Silvia Grădinarucopywriter și poetă, parte din echipa care s-a ocupat vara aceasta de campania #FizzUp by Pepsi. Cel mai important, spune ea, este să fii acolo unde vrei să fii, să îți iei energia din lucrurile care îți plac, și restul vine de la sine. 

Cred că majoritatea dintre noi am intrat într-o stare de grabă și resimțim o oarecare presiune în fiecare zi. Mereu e ceva de făcut, ceva trebuie făcut. De aceea, în vacanță prefer să-mi iau timp să respir, să privesc și să mă bucur mai mult de ceea ce e în jurul meu, spune Silvia.

Vorbim cu Silvia, în rândurile următoare, despre cum prelungește starea de vacanță în septembrie, cum face față ritmului alert și în ce constă starea Fizz Up. Articolul face parte din seria [Fizz Up Mood], realizată în parteneriat cu Pepsi, unde adunăm povești despre vara care a trecut, vacanță și momente FizzUp de la oameni din industriile creative.  

 

Starea Fizz Up

Să-ți iei energie din ceea ce îți place cu adevărat și să le dai și altora din energia asta.

Cel mai important e să nu-ți construiești reguli. E suficient să fii acolo unde vrei să fii. Restul vine de la sine.

 

Ce e foarte important pentru tine în vacanță 

Cred că majoritatea dintre noi am intrat într-o stare de grabă și resimțim o oarecare presiune în fiecare zi. Mereu e ceva de făcut, ceva trebuie făcut. De aceea, în vacanță prefer să-mi iau timp să respir, să privesc și să mă bucur mai mult de ceea ce e în jurul meu. 

Uite, deși am fost în Sinaia de multe ori când eram mică, în vara asta m-am plimbat pe străduțele de acolo aproape ca prima dată. Am ajuns de dimineață și am stat până seara. Ne-am dus pe unde ne-a purtat pasul, fără grabă. Am urcat până la Peleș și la coborâre am luat afine. La întoarcere, am stat în grădină cât ne-au mai lăsat țânțarii și a doua zi am luat-o de la capăt. 

O săptămână după, eram la ”Promenada Operei”, noi încercam să ascultăm, iar o reporteriță încerca să ne întrebe cum e să bei o bere pe păturică la concert la Operă în aer liber. 

Contează cel mai mult să te poți relaxa, să iei lucrurile așa cum vin și să nu fie nevoie să dai explicații. 

 

Cum prelungești starea de vacanță

O să dau ca exemplu proiectul d:scriptiv, creat acum doi ani cu Irina Szellelki, în care punem împreună fotografii și micro-poeme. Când am început proiectul, am făcut-o pentru noi, pentru că ne-a plăcut nouă ideea și voiam să facem ceva împreună. Pe măsură ce a trecut timpul, proiectul ne-a suprins plăcut în feluri în care nici nu ne gândeam. 

E frumos să vezi când cineva dă mai departe pe Insta ceva ce ai făcut tu sau îți scrie în DM să-ți mulțumească pentru ceea ce faci. Ai sentimentul că ești parte din ceva care contează. Nu schimbă lumea, dar schimbă ceva pentru moment. Și e și asta un fel de a trăi bucuria unei vacanțe în orice zi.

#FizzUp by Pepsi este o campanie digital-driven care vrea să aducă efervescență, dând un FizzUp celor mai mai importante interese ale tinerilor – muzică, dans, experiențe, gașca de prieteni. În seria de interviuri [Fizz Up Mood], vorbim cu oameni din industriile creative despre momentele lor FizzUp, vara lui 2021 și experiențele memorabile de vacanță.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related