[Fizz Up Mood] Smiley: ”E ca atunci când deschizi capacul unei cutii cu surprize și ești pregătit să iasă orice de acolo”

[Fizz Up Mood] Smiley: ”E ca atunci când deschizi capacul unei cutii cu surprize și ești pregătit să iasă orice de acolo”

Vara e o stare de spirit, până la urmă. Nu trebuie să se termine în septembrie, dacă nu suntem pregătiți. O putem continua cât vrem noi, atâta timp cât suntem deschiși provocărilor de orice fel, după cum spune și Smiley. Starea aceasta de vacanță, vară și libertate, indiferent de ce arată calendarul de pe birourile noastre, poate fi definită cel mai bine de #FizzUp by Pepsi. O campanie prin care brandul descătușează energiile bune și păstrează efervescența momentelor speciale. În parteneriat Smiley, Pepsi a lansat manifesto-ul Fizz Up – un cântec și un video digital, care să aducă inspirația potrivită pentru cele mai surprinzătoare experiențe. Campania Pepsi va continua cu surprize până la final de septembrie, online și offline, adăugând o sursă de fizz up experiențelor consumatorilor, de orice fel.

”FizzUp e un moment liber la trăiri, la experiențe, la evadări. E o stare cool și efervescentă”, spune Smiley. 

Interviul face parte din seria [Fizz Up Mood], realizată în parteneriat cu Pepsi, unde adunăm povești despre vară, vacanță și momente FizzUp de la oameni din industriile creative. 

Ce a fost special la vara aceasta, cum păstrează vibe-ul FizzUp după vacanță, care au fost momentele memorabile și ce urmează, povestește Smiley după cum urmează: 

 

Starea Fizz Up

E o stare cool și efervescentă. E ca atunci când deschizi capacul unei cutii cu surprize și ești pregătit să iasă orice de acolo, inclusiv o provocare pe care să fii gata să o accepți indiferent cât ar fi de extremă.

Vara oricum e fizz up in sine, e momentul din an când parcă se dă liber la trăiri, la experiențe, la evadări.

 

3 reguli pentru un moment Fizz Up

Deschide capacul, primește provocarea și trăiește-o!

 

Vara 2021

Vara asta a fost despre întoarcerea pe scenă alături de cea mai tare trupă din SE Europei, despre drumuri prin țară, muzică și creație în studio, despre vacanță și timp în care m-am bucurat de cel mai mare HIT al meu... Știți voi care! 

 

Ce a fost diferit și special

Momentele petrecute cu familia, dar și sentimentul de a fi din nou pe scenă după atât mult timp.

 

Cu ce gând ți-ai făcut planurile de vacanță

Să echilibrez balanța între orele de studio, viața de artist și de joacă de acasă. Mi-au ieșit toate, se putea și mai mult, dar îmi place să mă gândesc la plus, nu la minus.

 

Ce contează cel mai mult în vacanță

Oameni dragi lângă, alarmă oprită, telefon pe silent, ochii larg deschisi la tot ce e în jur, momente de inspirație și nopți lungi. Vacanța reușește să refacă echilibrul dintre vis și realitate.

 

Revelații de vară

Planurile nebune și incredibile cu noul album Smiley. Am o grămadă de piese de lansat, ”șocuri” muzicale pentru unii, colaborări neașteptate pentru alții. Mă reîndrăgostesc permanent de muzică, de jocul cu ea și de cât de imprevizibilă e. Am avut din nou revelația asta în această vară, a mia oară cred, dar chiar reușește să creeze momente legendare. O să vedeți, o să ascultați și îmi veți da dreptate.

 

Cea mai Fizz Up poză postată în Social Media

Haaaa, sunt multe poze care stau la coada asta. Chiar nu știu ce să aleg, încerc mereu să fizz up ce trăiesc și gândesc și să și comunic asta. Eu râd mult de felul meu, cred că nu v-ați dat deloc seama de asta, nici după nume, nici după dinți :). Așa că aș spune aici că pentru postare fizz up a verii se luptă umăr la umăr o poză cu capul meu lipit peste un corp cu mușchi, anunțând provocarea verii că voi ajunge așa (naaa, wrong) și una cu mine ținând capul meu în mâini spunându-mi clar ”De mâine voi schimba lumea, dar de azi încep cu mine”.

 

Ce urmează

Momente muzicale alături de oamenii mei și întoarcerea acasă. Deși eu mă simt acasă și la studio și pe scenă... Lucky me.

 

Cum se prelungește starea de vară

Fiind fericit și mereu liber să aleg să fac bine în jur, să trăiesc din pasiunea mea cea mai mare, să mă bucur de viață, de prieteni, de lume, de desenele pe care le fac viitorului. Eu chiar îmi simt viața o bucurie, dacă bucuria este echivalentă cu vacanța, atunci eu muncesc într-o vacanță continuă.

Dragostea de viață și de oameni ma repune imediat pe calea dreaptă și pasiunea de a face muzică și de a cânta care îmi oferă sens și fericire. A! Și privirile și zâmbetele fetelor mele. Pe bune, cine n-ar funcționa maxim lângă ele? :)

#FizzUp by Pepsi este o campanie digital-driven care vrea să aducă efervescență, dând un FizzUp celor mai mai importante interese ale tinerilor – muzica, dans, experiențe, gașca de prieteni. În seria de interviuri [Fizz Up Mood], vorbim cu oameni din industriile creative despre momentele lor FizzUp, vara lui 2021 și experiențele memorabile de vacanță.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related