YOUVolunteer. Importanța voluntariatului pentru studenți

YOUVolunteer. Importanța voluntariatului pentru studenți

În această toamnă, ASER revine cu cea de-a doua ediție a evenimentului YOUVolunteer. Pe 27 septembrie află importanța voluntariatului pentru viitoarea ta carieră. Alături de specialiști în recrutare din mari companii vei înțelege care sunt beneficiile activităților extracurriculare pentru studenți și cum viitorul tău angajator te va alege pe acest criteriu.

Opening speech: Mulți studenți din ziua de astăzi nu cunosc avantajele voluntariatului, atât în viața lor profesională, cât și în cea personală.  Evenimentul va fi deschis de un specialist în Resurse Umane care va explica importanța voluntariatului în procesele de recrutare din marile companii.

Discussion sessions: YOUVolunteer aduce în atenția studenților importanța activităților extracurriculare. Chiar dacă majoritatea oamenilor nu cunosc adevăratele avantaje pe care voluntariatul le are în viitorul profesional al studentului, acestea au scopul de a ajuta  în momentul primei angajări.

De asemenea, mulți tineri nu cunosc diferențele dintre voluntariat și un internship în domeniu. Astfel, speakerii YOUVolunteer vor oferi detalii despre care dintre acestea aduc un plus în CV în cadrul celor două sesiunii de discuții.

Ce mai aștepți? Înscrie-te până pe 25 septembrie și află cum voluntariatul te poate ajuta în viitoarea ta carieră. 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE şi UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related