Telekom și Interactions mizează pe securitate și eficiență cu noul smart browser OneDock

Telekom și Interactions mizează pe securitate și eficiență cu noul smart browser OneDock

Ni se întâmplă nouă, tuturor: prea multe tab-uri deschise, prea multe task-uri împrăștiate, prea multe post-it-uri care acoperă ecranul. Pentru toți cei care își doresc mai mult spațiu, o organizare mai eficientă, un ecran mai curat și o navigare mai sigură, OneDock este opțiunea de browser ideală.

Un proiect marca Interactions

Începând cu luna septembrie 2021, Telekom și Interactions anunță lansarea unei noi versiuni OneDock, smart browserul având acum o nouă abordare UI/UX, pentru o experiență de utilizare cât mai accesibilă. OneDock este un proiect dezvoltat și implementat de Interactions cu resurse 100% interne. O provocare depășită cu brio și un parteneriat care își dorește atragerea unei comunități atât la nivel național, cât și internațional.

Un singur tab pentru toată activitatea ta online

Principalele opțiuni OneDock au fost dezvoltate astfel încât să ofere maximum de eficiență cu minimum de efort din partea userului. Dacă până acum deschideam două-trei ferestre ale unui browser, fiecare având la rândul lor numeroase tab-uri, acum, cu OneDock te bucuri de un singur dashboard care îți oferă dintr-o privire acces instant la toate aplicațiile dorite: mail, calendar, task manager, aplicații. Ca o continuare logică a acestui unic dashboard, opțiunea one search oferă posibilitatea unei singure căutări pentru toate tab-urile și aplicațiile existente. De asemenea, cu OneDock îți păstrezi toate parolele în siguranță cu ajutorul unui singur password manager. În plus, indiferent de aplicațiile pe care le utilizezi, acestea pot fi integrate și customizate cu ușurință cu OneDock. Economisești astfel timp și rămâi organizat pentru că OneDock unifică și simplifică o serie întreagă de acțiuni, fără a periclita siguranța datelor tale online.

Cu sandbox security îți păstrezi activitatea online privată

Dacă am transpune celebra frază a lui Orwell, “Big Brother is watching” cu ajutorul OneDock aceasta s-ar transforma în “Big Brother isn’t watching”.  Pe lângă eficiență și optimizare, OneDock oferă un grad ridicat de securitate prin sistemul de management de software tip sandbox, care izolează fiecare aplicație în momentul utilizării. Cu alte cuvinte, atunci când avem deschise mai multe aplicații, acestea sunt izolate și nu pot contoriza activitatea din alte taburi. O opțiune extrem de utilă în special pentru rețelele de socializare care urmăresc navigarea userului în alte pagini.

OneDock Premium 6 luni GRATUIT

Odată cu noua lansare utilizatorii se pot bucura de varianta PREMIUM gratuit timp de 6 luni, upgrade-ul efectuându-se automat în aplicație. Față de varianta BASIC, varianta PREMIUM include un număr nelimitat de aplicații care pot fi integrate, opțiunea one search disponibilă pentru mai mult de trei aplicații și opțiunea de one password manager.

“OneDock este mai mult decât o aplicație, mai mult decât un smart browser, este un răspuns eficient la nevoile actuale ale utilizatorilor, în special în contextul în care punem din ce în ce mai mult accent pe private data. Avem încredere că opțiunile și interfața OneDock vor atrage cât mai mulți utilizatori în comunitatea noastră.” Gabriel Sora, Product Manager One Dock, Telekom Romania.

“Suntem onorați să fim partenerul Telekom în dezvoltarea unui proiect atât de actual. Cred că toți cei care sunt interesați de o navigare eficientă, de time management, dar mai ales de siguranța datelor online vor găsi în OneDock un partener pe măsura așteptărilor.” Marius Palca, Account Manager Interactions.

Agenția de comunicare interactivă & eCRM INTERACTIONS și-a început activitatea în ianuarie 2009. Compania a avut o creștere constantă și oferă servicii de creație, mentenanță, dezvoltări tehnice și de automatizare: 2 treimi business autohton și o treime business extern.

În portofoliul de clienți INTERACTIONS de-a lungul timpului s-au numărat branduri precum Telekom, Nestlé (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), Audi, Seat, Hochland, LG Electronics, Mega Image, Macromex (Edenia), Martini, CEC Bank, Groupama, Mobexpert, Metropolitan Life, Sodexo, Salterra, Porsche Finance Group, Elefant.ro, Oracle, Niran, K Group, Queisser Pharma, Nordic Group sau Profi.

Agenția are în portofoliu peste 50 de premii creative și nominalizări.

Motto-ul INTERACTIONS: "Ne ținem cuvântul dat, întotdeauna!"

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related