Create Direct câștigă la IMA Summit Awards din SUA premiul „Excellence in Consumer Promotion” pentru programele de cashback multi-country dezvoltate pentru Michelin

Create Direct câștigă la IMA Summit Awards din SUA premiul „Excellence in Consumer Promotion” pentru programele de cashback multi-country dezvoltate pentru Michelin

În cadrul festivității IMA Summit Awards 2022, Create Direct a câștigat premiul „Excellence in Consumer Promotion” pentru programele de cashback multi-country dezvoltate pentru Michelin.

Incentive Marketing Association (IMA) este o asociație internațională cu sediul în SUA care are ca membrii companiile lider din industria de rewards, incentives și employee recognition. Premiile pentru excelență se oferă acelor programe de incentivare care se remarcă prin modul de dezvoltare și execuție. Juriul IMA a fost compus din experți și lideri globali din industria de incentive, rewards & recognition. IMA Summit Awards a avut loc anul acesta la Snowbird, Utah, SUA (11-13 iulie 2022).

„CLUB PRO by Michelin” și „Wholesale CLUB PRO by Michelin” sunt programe internaționale de fidelitate, active simultan în România, Croația, Grecia, Slovenia și Ungaria. Programele sunt adresate utilizatorilor profesioniști de anvelope, respectiv dealerilor și sub-dealerilor, care sunt recompensați prin cashback la achiziția de anvelope Michelin.

Ambele programe sunt dezvoltate și administrate în totalitate de Create Direct. Acestea s-au remarcat încă de la lansare prin rezultate excelente datorită mecanicilor inovative de up-sell și cross-sell.

Premiul obținut la IMA Summit Awards 2022 nu este singurul premiu câștigat de Create Direct pentru Michelin. Programul a mai fost premiat cu Bronze pentru Best Loyalty Campaign în cadrul IDN Awards 2021.

"Suntem foarte onorați să primim recunoaștere internațională pentru programul de loialitate «CLUB PRO by Michelin». Este cu adevărat o confirmare a valorii acestui program având în vedere și rata mare de adopție printre transportatorii profesioniști care văd în acesta un adevărat aliat.  Premiul pentru programul «Wholesale CLUB PRO by Michelin» este o surpriză foarte plăcută și un început de drum extraordinar, deoarece acesta este un program pe care tocmai l-am lansat anul acesta și în care ne concentrăm pe dezvoltarea rețelei de redistribuție a anvelopelor Michelin." a declarat Valentin Cojocaru, B2B Operational Marketing Michelin.

Mirela Iordache, Project Manager „CLUB PRO by Michelin” și „Wholesale CLUB PRO by Michelin”: ”Programele de fidelitate pe care le-am dezvoltat pentru Michelin au la bază mecanici complexe, însă, pentru utilizatori, ambele platforme sunt ușor de utilizat, cu un proces de recompensare rapid și simplu de înțeles.
Experiența noastră în campaniile de cashback B2B și B2C ne-a ajutat în administrarea eficientă a celor două programe în mai multe țări simultan. Noi ne ocupăm de întregul proces de recompensare, de la procesarea și validarea dovezilor de achiziție, dezvoltarea și managementul platformei de recompensare, până la gestionarea și realizarea plăților de cash-back multi-currency.
Suntem mândri și încântați că, într-un timp atât de scurt, «CLUB PRO by Michelin » și «Wholesale CLUB PRO by Michelin » ne aduc deja premii atât de valoroase.”

Echipa Create Direct:
Project Manager: Mirela Iordache
Full Stack Developer: Gabriel Chiriță
Graphic Designer: Corina Enache
Copywriter: Alina Anghel

Echipa Michelin:
B2B Operational Marketing Michelin România: Valentin Cojocaru
Distribution Manager: Nikolay Baltadzhiev
Regional Sales Manager Hungary: Benjamin Metge

Create Direct este liderul pieței românești de soluții de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards și fidelizare B2B și B2C, campanii de trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Belgia, Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Moldova și România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related