Numar record de inscrieri la Golden Hammer

Cea de-a saptea editie a festivalului de publicitate Golden Hammer, desfasurat in Letonia, a intrunit un numar impresionant de inscrieri, cu 27% mai multe decat anul trecut, inregistrand un record de 961 de lucrari din 16 tari, in comparatie cu 12 state, cate au luat parte la festival in 2005.

Cel mai mare numar de inscrieri provin din Letonia - 258. Locul doi il ocupa Estonia cu 201, iar locul trei este ocupat de Ucraina cu 152 de inscrieri. Surpriza acestui an o reprezinta Lituania, care a inscris de trei ori mai putine lucrari ca in 2005, participand doar cu 43.

Organizatorii anunta ca inscrierile la seminarii inca nu s-au incheiat. Acestea vor avea loc pe 21 si 22 septembrie si, pentru prima data, vor fi traduse in limba letona si in limba rusa. Impartite in zile dedicate celor doua categorii ale festivalului, Creatie si Media, seminariile vor fi sustinute de personaje marcante ale advertisingului international, provenind din 12 tari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related