McCann a doua oara consecutiv “Cea mai creativa agentie a anului” la Golden Hammer

Echipa McCann/Creative Services a obtinut premii cu peste 80% dintre lucrarile inscrise la Festivalul de la Riga - 6 silver, 4 gold si 1 Grand Prix, acumuland 152 de puncte.
Campania de print “MTV – Made in Romania – Michael / Manson / Slash ” a castigat Grand Prix-ul in categoria Mass Media si argintul la sectiunea Postere.
Aur au obtinut si spoturile realizate pentru Cotidianul – “ Politicianul ” si “ Poetul ” – in categoria Mass Media, Kober Ecoplast – “ Prezentarea ”/ “ Telefonul ”/ “ d-ra Adela ” in categoria Produse de intretinere casnica, si outdoor-ul Beck’s – “ Ordine si Disciplina ”, client Interbrew.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated