Jörg Riommi, CCO Publicis Romania - Head of Creative Jury in cadrul festivalului Golden Hammer 2017

Jörg Riommi, CCO Publicis Romania - Head of Creative Jury in cadrul festivalului Golden Hammer 2017

Jörg Riommi, Chief Creative Officer la Publicis Romania/Publicis One, conduce echipa creativa de jurati ai festivalului de advertising Golden Hammer 2017, ce are loc in Riga, Lituania.

Jörg Riommi va prezida juriul Golden Hammer 2017 si ii va avea alaturi pe unii dintre cei mai renumiti lideri creativi din centrul si estul Europei: Ulrika Plotniece - Creative Director, DDB (Letonia), Tobias Wacker - Creative Director, hasan & partners (Finlanda), Mantas Velykis - Creative Director, McCann Vilnius (Lituania), Pavel Flégl - Founder & Creative Director, Bistro Agency (Cehia), Alexander Kapelevich – Creative Owner, LOGA BIGA (Belarus), Nagy László - Creative Director, ACG Advertising (Ungaria).

"Sunt mandru si onorat de invitatia de a prezida juriul Golden Hammer 2017 si de a ghida un grup de creativi atat de talentati. Abia astept sa vad ce are de spus aceasta parte a lumii si care sunt trend-urile intr-o regiune in care lucrurile se schimba atat de repede."
Jörg Riommi (Chief Creative Officer – Publicis Romania / Publicis One)

Cu peste 13 ani experienta in advertising, Jörg Riommi a mai jurizat festivaluri, precum: Dubai Lynx Awards, New York Festival, Eurobest, CLIO, Golden Drum, The One Show.

Din 2014, de cand a preluat pozitia de Chief Creative Officer al Publicis Romania, agentia a castigat 89 de premii la cele mai importante festivaluri internationale si nationale de advertising, precum: Cannes Lions, D&AD, New York Festivals, Eurobest, Effie Awards, Fibra Awards, Golden Drum, Internetics, AD Stars.

Publicis Romania este agentia nr. 1 din Romania in Gunn Report 2016 si Agentia Anului la Golden Drum 2016. In plus, aceasta a fost desemnata cea mai creativa agentie din reteaua Publicis in CEE, dupa rezultatele Cannes Lions 2016, si a doua ca eficienta din Romania, conform Effie Effectiveness Index Romania 2016.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related