S-a lansat Pampam multimedia garage, studio specializat în toate tipurile de evenimente online

S-a lansat Pampam multimedia garage, studio specializat în toate tipurile de evenimente online

Dacă la începutul anului trecut vorbeam despre evenimentele online ca fiind un trend, situația actuală ne demonstrează că ele fac parte din viața noastră constant și au devenit normalitate într-o lume digitalizată rapid.

Schimbările semnificative în comportamentul consumatorilor și efectele majore asupra modalității de comunicare a brandurilor, i-au forțat pe specialiștii în organizarea de evenimente să aibă deschidere către o abordare digitală și să stăpânească instrumente noi pentru a crea în continuare experiențe inedite participanților.

În acest context, s-a lansat Pampam multimedia garage. Situat în centrul Bucureștiului, lângă piața Victoriei, cu un spațiu versatil care se întinde pe o suprafață de 300 mp, studioul este echipat complet cu tot ceea ce este necesar pentru a se adapta oricărui tip de eveniment online sau hibrid, oferind soluții integrate pentru workshop-uri, conferințe, târguri sau producții TV.

Pampam multimedia garage oferă servicii integrate de live streaming, ecran led 2.5 mm pixel pitch, mixere video și audio, dar și sistem inteligent de lumini, toate gestionate de profesioniști. În plus, operează o platformă 3D de evenimente online.

Echipa care coordonează noul studio are o vastă experiență în implementarea evenimentelor digitale, având în portofoliu un număr mai mare de 50 de conferințe corporate, Cycle meetings sau evenimente aniversare, desfășurate în regim online. De asemenea, oferă soluții tehnice personalizate care pornesc de la concept până la emisie pentru că evenimentele digitale sunt un mix de cunoștinte de transmisie live, televiziune, hardware si creație.

„Acum pot spune pam pam, am terminat. După mulți ani pe care i-am petrecut în televiziune, numele ales pentru studio a venit natural, fiind cuvintele pe care le folosim atunci când încheiem o filmare. Am reușit să fim “on” cu un proiect la care s-a muncit intens, la care au contribuit mulți oameni, pentru care s-a dezbătut, s-au încrucișat idei și emoții diverse. Acum avem locul nostru de joacă multimedia, Pampam fiind un spațiu în care fiecare element are povestea lui ce urmează a fi scrisă cu fiecare proiect pe care o să îl derulăm.

Ne doream de ceva vreme să avem un studio unde să dăm viață ideilor noastre, unde să facem lucruri frumoase împreună și pentru partenerii de business, un loc care să fie cosy, dar care să dispună de elemente tehnice pe care sa le punem la treabă în dezvoltarea evenimentelor virtuale și nu numai. Am avut șansa să găsim un loc central, la 5’ de Piața Victoriei și de când am intrat am știut că este pentru noi. 300mp care acum sunt echipați complet pentru evenimente din registre diverse, online și nu numai. Totul a fost gândit să poată fi adaptat și reconfigurat în funcție de ceea ce derulăm, fie că vorbim de structura led care este mobilă sau de croma extensibila, de mobilierul eclectic ce poate deveni un decor pentru talk show-uri sau training-uri, conferințe hibrid sau cântări live. Suntem în dinamică și dorim să îmbunătățim zilnic acest loc, învățând din experiența oamenilor cu care interacționăm, din provocările de care suntem siguri că nu vor întarzia să apară.”, Anca Moraru, Manager Pampam multimedia garage.

Într-o lume mai digitalizată ca niciodată și cu canale de comunicare mai sofisticate, Pampam multimedia garage așteaptă doar să i se dea „play”!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related