Ilyan.com a incheiat parteneriate strategice cu AMPRO Design si PamPam

Ilyan.com a incheiat parteneriate strategice cu AMPRO Design si PamPam

Ilyan.com, o agentie internationala de comunicare digitala cu birouri in Londra, Bucuresti, Sofia si Skopje a anuntat in cadrul evenimentului Mobile Marketing Forum de la Bucuresti doua parteneriate strategice la nivel regional cu AMPRO Design si cu PamPam (o platforma de second screen). Prin cele doua parteneriate, Ilyan.com poate oferi clientilor sai din Romania si din regiunea Balcanilor solutii de comunicare la nivel regional care imbina digitalul cu TV-ul sau cu packaging design-ul, arata un comunicat emis de Ilyan.com.

"Este o mandrie faptul ca avem un start atat de puternic pe piata de aici. Sunt foarte bucuros ca am gasit oameni atat de creativi, si aici vorbesc atat de echipa mea din Romania cat si de partenerii nostri strategici. Ne dorim sa oferim companiilor din Romania si din regiunea Balcanilor oportunitati noi pentru a dezvolta experiente de brand interactive, pe mai multe canale, care sa integreze elemente de ATL, packaging, digital si social media. Experienta noastra din mai multe tari si capacitatea de implementare ne permit sa facem accesibile aceste tehnologii care pot parea la prima vedere “science fiction”. Romania este principalul pilon de dezvoltare in strategia noastra de a crea o forta regionala de marketing si creatie. Avand o abordare globala, ne dorim sa integram experienta de brand in toate aspectele vietii de zi cu zi a consumatorului”,  a declarat Ilyan Kovatchev (Fondator, Ilyan.com).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related