Dare Digital este noul partener de servicii integrate al Sanamed

Dare Digital este noul partener de servicii integrate al Sanamed

Dare Digital a câștigat pitch-ul organizat de Sanamed, clinica privată cu expertiză integrativă în diagnosticarea, monitorizarea și tratarea afecțiunilor medicale cronice, cu o strategie care prioritizează bunăstarea psihică a pacienților și relația medic-pacient, mai ales în contextul pandemiei de covid-19.

Sanamed face parte din portofoliul agenției începând cu luna septembrie 2021, client pentru care desfășoară servicii integrate, de la strategie și creație, la digital, PR și media buying.

„Ce ne poate da puterea să luptăm mai departe, atunci când trebuie să trăim cu o boală cronică? Promisiunile pe care ni le facem.

Această idee a stat la baza conceptului de comunicare câștigător, special croit pentru nevoile unui brand de healthcare specializat în tratamentul complet al bolilor cronice.

În contextul unei comunicări dominate de provocări, acum mai mult ca oricând, ne-am propus să captăm esența relației dintre medic și pacient, dincolo de dotările de top si de CV-urile impresionante ale medicilor.", spune Dragoș Raicu, Creative Director Dare Digital.

Grija pentru pacienții cronici este motorul care stă la baza dezvoltării brandului. Sub sloganul „Promisiuni îndeplinite”, acesta folosește experiența îndelungată în domeniul serviciilor medicale din România pentru a veni în sprijinul pacienților săi cu cele mai bune soluții.

Sanamed și-a asumat rolul de jucător de top în domeniul serviciilor medicale private și s-a poziționat ca one stop shop – un singur loc pentru diagnosticarea, tratarea și monitorizarea afecțiunilor cronice. Prezenți în piață de 17 ani, ne-am evidențiat prin excelență, inovație, profesionalism și colaborare. Asocierea cu o companie care să ne împărtășească aceleași valori a fost, așadar, de o importanță aparte.", spune Ștefan Georgescu, Business Development Director Sanamed.

Sanamed pune la dispoziția pacienților săi o echipă experimentată de medici specialiști, o abordare multidisciplinară unică, cele mai moderne metode de diagnostic si cele mai bune condiții de tratament.

Serviciile Sanamed includ consultații în ambulator pentru specializările diabet, nutriție și boli metabolice, cardiologie, neurologie, oftalmologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, dermatologie, pneumologie, medicină internă, ortopedie, ORL și psihologie, precum și analize de laborator, imagistică și spitalizare de zi.

Dare Digital e primul ecosistem local de specialiști în comunicare digitală integrată gata să-și pună expertiza strategică în beneficiul brandurilor locale și internaționale. O echipă de vizionari pragmatici care duc inovația din conceptul de business mai departe, în fiecare soluție creativă de comunicare.

Creative Directors: Dragoș Raicu și Andreea Marcu
Communication & Brand Strategist: Carmen Sterian
Social Media & PR Strategist: Alexandra Andrei
Graphic Designer: Silviu Smecal
SEO Specialist: Andrei Popa
Media Strategist: Andrei Bălbărău

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related