Despre sănătate, ca un mix bun între performanță medicală și empatie. O campanie Sanamed by Dare Digital

Despre sănătate, ca un mix bun între performanță medicală și empatie. O campanie Sanamed by Dare Digital

Atunci când suferi de o afecțiune cronică și ai nevoie de servicii medicale, meriți să te bucuri de tot sprijinul. Să știi că nu ești singur în lupta ta. Să găsești ajutorul care îți dă încredere și curaj să mergi mai departe.

Din fericire, acest loc există: clinica Sanamed. O echipă recunoscută de medici diabetologi, cărora li s-au alăturat și alți specialiști în boli cronice, sunt pregătiți să le ofere pacienților din România toată îngrijirea de care au nevoie.

Misiunea noastră: să-i ajutăm pe ei să îi ajute pe oameni, trimițându-le mesajul mai departe.

De aceea, dincolo de centrul de imagistică și laboratorul ultramodern, dincolo de spațiul special amenajat la cele mai înalte standarde medicale, Sanamed avea nevoie de un mesaj puternic. O promisiune care să ajute clinica să fie recunoscută ca partener de încredere al pacienților cu boli cronice.

„Ideea de la care am pornit a fost că, atunci când suferim de o boală cronică precum diabetul sau afecțiunile cardiovasculare, ne întrebăm dacă vom putea fi alături de cei dragi în momentele importante din viața lor. Primim adesea în clinicile noastre pacienți care ne spun că le este dificil să găsească puterea și resursele interioare pentru a privi cu încredere spre viitor. De aceea, noi cei din echipa Sanamed, ne-am făcut o promisiune în primul rând nouă: că vom fi alături de ei prin servicii medicale la cele mai înalte standarde și astfel îi vom ajuta să-și țină, la rândul lor, promisiunile făcute lor și celor dragi.

Aici, bolnavii diabetici beneficiază de un tratament holistic, care permite diagnosticarea și tratarea afecțiunii încă de la primele simptome, pentru a preveni evoluția sa. La fiecare vizită, o echipă de medici diabetologi de elită, cărora li s-au alăturat specialiști în afecțiunile conexe, monitorizează dacă au apărut complicații, prin examen cardiologic, oftalmologic, neurologic și nefrologic.

Pentru toate acestea, ne-am asigurat că avem alături un partener proactiv și care ne cunoaște în detaliu business-ul, pentru a gândi și implementa campania de comunicare. Ne bucurăm că Dare Digital a înțeles nevoia noastră și a transformat brieful într-o campanie de succes, cu potențial de a genera awareness asupra unui subiect destul de sensibil, fiind vorba de sănătate și servicii medicale”, ne spune Alina Dumitrescu, COO Sanamed.

În momentele dificile, ca atunci când afli că trebuie să trăiești cu o afecțiune cronică, promisiunile pe care ni le facem ne pot da putere să continuăm, iar Sanamed e clinica potrivită să îi ajute pe pacienții cronici să își țină promisiunile către sine și către cei dragi. Aceasta e esența ideii de comunicare.

Ce ne-am propus acum, a fost să ducem campania începută anul trecut la nivelul următor, prin portrete expresive și autentice, prin promisiuni puternice în care și alți oameni să se regăsească.”, Dragoș Raicu, Creative Director Dare Digital.

Pentru al doilea an consecutiv, echipa Dare Digital a pus în execuție o campanie integrată de marketing, ce include comunicare în digital, susținută de o campanie de media, spot radio, OOH-uri stradale digitale și statice, precum și pentru liniile de metrou, sub formă de posters & hangers.

Dare Digital a gestionat integral crearea conceptului creativ și, cu ajutorul partenerilor, a materialelor dedicate. Pentru rețelele sociale și materialele outdoor, agenția a elaborat un plan de comunicare bazat pe conținut dedicat bolnavilor cronici, menit să atragă atenția asupra celor mai importante probleme cu care se confruntă aceștia și anume găsirea serviciilor medicale dedicate lor.

Echipa de comunicare Sanamed:
Alina Dumitrescu, COO Sanamed
Raluca Scutelnicu, Marketing Manager Fresenius România
Ștefan Georgescu, Business Development Director

Echipa Dare Digital:
Dragoș Raicu, Creative Director
Andreea Marcu, Creative Director
Alexandra Andrei, Head of Research, Communication & Social Media
Mihaela Anton, Account Manager
Andrei Popa, SEO & Performance Specialist
Vlad Grigore, Graphic Designer & DTP
Matei Vulpe, Graphic Designer
Viviana Ciobanita, Account Executive

Foto:
Horațiu Șovăială, Fotograf
Bread Content Creators, Studio de producție

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related