Ce-și mai doresc mamele de Crăciun pentru adolescenții lor

Ce-și mai doresc mamele de Crăciun pentru adolescenții lor

Sa nu poti sa dormi in toiul noptii e tot un simptom pandemic. Sa vorbesti cu cineva drag, la un bol de cereale in bucatarie, dupa miezul noptii, e un reflex. Si sa intrebi ce isi doreste de Craciun, e un fel de obligatie.

Asa incepe spotul Penny Germania, realizat de Serviceplan. In bucataria lor, ar fi putut urma o suita de dorinte mai mult sau mai putin vinovate. Adorabile si superficiale cam cat cerealele din farfurie. Dar o mama ii spune fiului ei adolescent, ca si l-ar dori inapoi. Cu nopti si cursuri pierdute. Cu inimi frante. Si cu petreceri pe ascuns. O mama si-ar dori tot ce pandemia n-a lasat-o sa-si mai doreasca pentru adolescentul ei. Inca nu s-a inventat un tip de Mos Craciun pentru asta. Poate ar trebui, cererea e atat de mare… Ne uitam cu totii in ultimii 2 ani si vedem mai multe lucruri pe care nu le-am facut, decat cele pe care le-am facut.

Dar vine Craciunul. Si avem un singur tip: din acela cu dorinte vinovate. Sa mai lasam FOMO-ul deoparte, sa ne asezam la masa si sa credem ca viata e ca un bol de cereale. Nu stim niciodata ce-o sa primim. Ei, stim. Experiente noi. Vreo 5000 le da Penny.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related