50 de ani de iubit liber

50 de ani de iubit liber

În 2022, Norvegia celebrează 50 de ani de când oamenilor li s-a recunoscut dreptul de a iubi așa cum simt. Și nu există un pretext mai bun de celebrat iubirea în toate formele ei decât Crăciunul, această sărbătoare promovată ca un spațiu al miracolelor de tot felul.

E un miracol cum, an de an, așteptăm zilele de Crăciun ca să ne luăm gândul de la griji. Ca să punem pe pauză, chiar și pentru câteva momente, fricile și anxietățile care ne însoțesc tot anul. Ca să ne reamintim că toate celelalte zile din an merită trăite tocmai pentru că ne conduc către momente ca astea. Serviciul poștal Posten Norway a transformat toată așteptarea asta în dragoste pură. O dragoste pe care o aștepți cu sufletul la gură și vine doar de Crăciun, pentru că ea e însăși Moș Crăciun. Un an întreg de anticipare pentru câteva momente petrecute împreună. E o abordare cu totul și cu totul originală a modului în care sărbătoarea asta e despre a fi alături de cei dragi și despre momentele pe care le împărtășim cu ei și le ținem într-un buzunar al sufletului ca o mărturie că ele au existat cu adevărat și nu au fost doar în mintea noastră. Și când de Crăciun nu-ți dorești altceva decât pe Moșul însuși, există un miracol care să-ți îndeplinească dorința.

Mi-a plăcut mult ideea și autenticitatea de care au dat dovadă cei de la POL abordând un subiect sensibil în maniera asta. Nu e o reclamă de celebrare a Crăciunului obișnuită, dar e reclama de care aveam nevoie. Ba chiar simt că ar fi avut potențial de a deveni un film bine executat datorită atenției la detalii și personajelor care îți transmit povestea lor de viață în doar 4 minute.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related