Crafters a fost desemnată Small Consultancy of the Year la Romanian PR Award 2021

Crafters a fost desemnată Small Consultancy of the Year la Romanian PR Award 2021

Crafters, agenția de comunicare pentru antreprenori, a câștigat premiul „Small Consultancy of the Year” în cadrul celei de-a 19-a ediții a Galei Romanian PR Award, care a avut loc pe data de 24 noiembrie. Crafters participă pentru prima dată la această categorie, în cadrul celei mai importante competiții naționale ce premiază performanța în domeniul relațiilor publice și al comunicării.

Din 2015, Crafters face echipă cu antreprenorii care își doresc o comunicare conectată în profunzime la businessurile lor, prin servicii complete de comunicare strategică și implementare. 

Antreprenorii nu caută neapărat agenții de comunicare în sensul clasic, ci echipe cu mentalitate antreprenorială, parteneri pragmatici și bine conectați la dinamica de business, cu priză la realitate și, în același timp, buni profesioniști. Aceasta este gândirea pe care construim la Crafters, valoarea pe care o aducem în relație cu clienții noștri și modul în care facem lucrurile diferit. Cred că premiul de Small Consultancy of the Year ne confirmă, în primul rând, că există spațiu pentru o astfel de abordare la noi în industrie”, a declarat Oana Odobescu, Fondator & Managing Partner Crafters.

Suntem recunoscătoare că ne-am făcut loc într-o industrie foarte dinamică și extrem de competitivă, în care ai clipit și riști să rămâi irelevant. În lucrul cu antreprenorii, pe un teren care se mișcă și mai rapid, am reușit să construim așezat, clar și cu focus, fără scurtături. Mă bucură semnalul primit odată cu acest premiu: că piața caută și apreciază acest tip de gândire”, a adăugat Alexandra Enăchescu, Managing Partner Crafters.    

Agenția a înregistrat creșteri an de an, iar în contextul pandemiei, și-a crescut cu 25% cifra de afaceri. Anul acesta, Crafters a comunicat pentru proiecte variate din domenii precum: construcții, servicii call-center, design interior, tech, educație și cultură.

2021 este, fără îndoială, un an de maturizare pentru agenția noastră. Este anul care ne-a adus creșteri de business, lecții importante din antreprenoriat, oameni noi în echipă și o extindere a portofoliului de clienți. În acest context, premiul primit la PR Award ne ambiționează să facem în continuare munca noastră cea mai bună”, a completat Oana Odobescu.

În prezent, Crafters este condusă de Oana Odobescu și Alexandra Enăchescu. Oana Odobescu este fondatoarea Crafters, profesionist cu 11 ani de experiență, timp în care a dezvoltat și coordonat proiecte de comunicare foarte diferite: de la lansări de produse la campanii de comunicare internă și listări pe Bursă. Iar Alexandra Enăchescu este strateg în comunicare, senior cu 10 ani de experiență în domeniu și o formare profesională în content writing.

Printre realizările și inițiativele Crafters se mai numără și: premiul Silver Award for Excellence (Romanian PR Award 2020), la categoria comunicare internă, precum și lansarea primului newsletter dedicat comunicării pentru antreprenori, #punctCOMM. De altfel, misiunea agenției este să ajute antreprenorii să înțeleagă în profunzime cum funcționează comunicarea și cum poate ea contribui la dezvoltarea businessurilor și a brandurilor acestora.

Juriul ediției de anul acesta a Romanian PR Award a fost format din cei mai buni specialiști în domeniu de la ora actuală, reunind competențe în comunicare din 10 țări. Pe lângă premiul de „Small Consultancy of the Year”, agenția a mai obținut și o distincție pentru cel mai bun newsletter intern (Connected by Blue Point) în cadrul aceleiași competiții.

Crafters este agenția de comunicare pentru brandurile antreprenoriale. Din 2015, Crafters face echipă cu antreprenorii care își doresc o comunicare conectată în profunzime la businessurile lor, prin servicii complete de comunicare strategică și implementare. 

De-a lungul timpului, din portofoliul echipei Crafters au făcut parte clienți cum ar fi: Arcady Studio, ALÁO, Blue Point, Codecool, EuroTriade, Gauss Clinics, Leverage, Lofty Pets, Metabeta, M Flower Lab, Narada, Sector Gurmand, Sixense România, SOS Planet, The Institute (festivalul DIPLOMA). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related