[Update] Romanian PR Award 2011: GMP PR este Agentia Anului, iar GolinHarris a primit 12 trofee

[Update] Romanian PR Award 2011: GMP PR este Agentia Anului, iar GolinHarris a primit 12 trofee

In cadrul galei celei de-a IX-a editii Romanian PR Award, care a avut loc pe 27 octombrie la Palatul Parlamentului, au fost acordate 16 Gold Award, 28 Silver Award, 10 premii de excelenta, 2 premii speciale pentru cele 24 de categorii de concurs, informeaza un comunicat emis de organizatori.

GMP PR a fost desemnata "Agentia de PR a Anului", s-au acordat 5 premii pentru echipele studentesti finaliste la Junior PR Award si, in afara competitiei, alpinistei de 15 ani, Coco Popescu, i-a fost acordata distinctia "Comunicatorul Anului”.

GMP PR, Agentia de PR a anului 2011 in Romania, este singura agentie din Romania care castiga acest titlu pentru a doua oara. In total, GMP PR a castigat 12 premii (5 Golden Award si 7 Silver Award) si 3 Diplome de Excelenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related