[Update] Romanian PR Award 2011: GMP PR este Agentia Anului, iar GolinHarris a primit 12 trofee

[Update] Romanian PR Award 2011: GMP PR este Agentia Anului, iar GolinHarris a primit 12 trofee

In cadrul galei celei de-a IX-a editii Romanian PR Award, care a avut loc pe 27 octombrie la Palatul Parlamentului, au fost acordate 16 Gold Award, 28 Silver Award, 10 premii de excelenta, 2 premii speciale pentru cele 24 de categorii de concurs, informeaza un comunicat emis de organizatori.

GMP PR a fost desemnata "Agentia de PR a Anului", s-au acordat 5 premii pentru echipele studentesti finaliste la Junior PR Award si, in afara competitiei, alpinistei de 15 ani, Coco Popescu, i-a fost acordata distinctia "Comunicatorul Anului”.

GMP PR, Agentia de PR a anului 2011 in Romania, este singura agentie din Romania care castiga acest titlu pentru a doua oara. In total, GMP PR a castigat 12 premii (5 Golden Award si 7 Silver Award) si 3 Diplome de Excelenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related