BMI Bramac - desemnat Superbrand în 2021

BMI Bramac - desemnat Superbrand în 2021

BMI Bramac, unul dintre principalii lideri ai pieței acoperișurilor înclinate din România, a fost desemnat Superbrand în cadrul celei de a zecea ediții a programului Superbrands.  

Derulată sub sloganul Superbrands: The Braves, această ediție este dedicată tuturor brandurilor curajoase, care au menținut, atât standardele înalte de calitate, cât și încrederea consumatorilor, diferențiindu-se pe piață, în contextul actual al pandemiei globale.

„Statutul de Superbrand în România ne onorează, iar încrederea și recunoașterea primite din partea celor care au achiziționat un acoperiș Bramac confirmă faptul că suntem un brand puternic. BMI Bramac nu oferă doar un acoperiș, ci oferă o soluție completă pentru acoperișurile românilor. Această distincție este cu atât mai importantă, deoarece vine după o perioadă plină de incertitudini, transformări și provocări și ne confirmă faptul că eforturile depuse sunt apreciate de consumatori. 2021 a fost un an special pentru noi. Am învățat în fiecare zi, ne-am adaptat și ne-am dezvoltat, am pătruns într-o lume fascinantă, cea a digitalizării, am adăugat în portofoliul companiei proiecte noi și am avut realizări remarcabile.

Acoperișul  BMI Bramac  este mult mai mult decât o simplă protecție a unui clădiri. Acesta poate fi transformat într-un spațiu de locuit suplimentar, un loc de joacă sau chiar într-o sursă de energie regenerabilă.” declară Mircea Dumitru, Country Managing Director BMI Romania.

BMI Bramac - de  26 de ani acoperim casele românilor

Povestea Bramac Sisteme de Învelitori începe în 16 august 1995, prin înființarea unei reprezentanțe de vânzări la Brașov. În 2004, sediul companiei se mută la Sibiu, odată cu deschiderea primei linii de producție de țiglă din beton.

Anii care au urmat s-au conturat într-o poveste de succes, în care tradiția și inovația au devenit sinonime cu brandul Bramac.

2011: În urma aprobării acordate de Autoritățile de Concurență, Grupul Braas Monier preia partea de 50% a acțiunilor Wienerberger AG și astfel devine 100% proprietar al companiei Bramac.
2013: Începând cu luna mai a anului 2013, din dorința de a oferi clienților soluții complete pentru acoperișuri, compania Bramac România începe să comercializeze sisteme de coșuri de fum profesionale SCHIEDEL.
2016: În luna noiembrie, Bramac finalizează procedurile de preluare a fabricii de țiglă din beton Elpreco din Craiova, dispunând astfel de două linii de producție.
2017: Bramac România devine parte integrantă a BMI Group, cel mai mare producător de sisteme de acoperișuri plane și înclinate din Europa. BMI Group face parte din marea familie Standard Industries, ce include și GAF, lider în producerea de sisteme de învelitori și a soluțiilor pentru hidroizolație din America de Nord.
2021: Bramac Sisteme de Învelitori, lider în rândul producătorilor de sisteme complete de acoperișuri plane și înclinate, și-a schimbat denumirea în BMI România Sisteme de Învelitori. Aceasta reflectă apartenența la BMI Group, cel mai mare producător din Europa de sisteme de acoperișuri plane/ sau înclinate și soluții complete pentru hidroizolații, cu o prezență semnificativă atât în Asia, cât şi în Africa.

„Schimbarea denumirii companiei va duce la consolidarea poziţiei BMI România și a brandurilor din domeniu pe piaţa de învelitori din România şi nu numai. Este o realizare importantă pentru noi, care contribuie la evoluția firească a companiei. În noua strategie de business ne-am axat și pe investiții în digitalizare, pe fondul tendințelor actuale. Ne-am adaptat din mers și am creat platforme online care să vină în sprijinul clienților noștri. Anul 2021 a fost unul de transformare și evoluție pentru BMI România” a declarat Mircea Dumitru, Country Managing Director BMI Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related