Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediție specială

Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediție specială

Revista SUNETE aniversează 50 de ani de QUEEN printr-o ediţie specială, dedicată în întregime formației britanice!

Pachetul include o revistă de 132 de pagini cu interviuri, recenzii, opinii și analize, dar și o mască de protecție reutilizabilă și o sacoșă, ambele personalizate și realizate 100% din bumbac.

Întregul pachet se poate comanda EXCLUSIV online.

Într-un an în care fanii muzicii rock celebrează jumătate de secol de la solidificarea formulei Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor & John Deacon și comemorează, totodată, 30 de ani de la trecerea în neființă a lui Freddie Mercury, revista SUNETE oferă cititorilor o privire detaliată asupra trupei care a schimbat felul în care consumăm muzica pop și concertele live.

De la interviuri în exclusivitate cu asistenți personali, fotografi, sau chiar componenți ai proiectelor pre-Queen (Peter Freestone, Richard Young sau Tim Staffell), până la recenzii și analize amănunțite, numărul aniversar SUNETE propune o călătorie prin universul discografic și concertistic al unui fenomen unic pe scena muzicală a secolului XX.

Înființată în 2003, revista SUNETE își continuă apariția prin editarea unor ediții de colecție dedicate în întregime unui artist sau a unei formații, anul 2020 marcând apariția unui număr special, dedicat trupei Depeche Mode. Ediția aniversară Queen continuă, astfel, povestea SUNETE, născută din pasiunea nemărginită pentru muzica bună.

 Revista SUNETE face parte din grupul ZILE ȘI NOPȚI.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related