Mușcă din cașcaval. O metodă eficientă de a-ți schimba gândirea și de a avea succes - Dr. Spencer Johnson | Editura Curtea Veche, 2021

Mușcă din cașcaval. O metodă eficientă de a-ți schimba gândirea și de a avea succes - Dr. Spencer Johnson | Editura Curtea Veche, 2021

Schimbările din viața de zi cu zi sunt inevitabile. Pentru a trece peste ele, uneori e nevoie să-ți transformi modul de a le privi. Nu e ușor, dar odată ce ai conștientizat că există convingeri care te țin pe loc, ai făcut primul pas spre o nouă viață.

În Cine mi-a luat cașcavalul?, o parabolă pentru toate vârstele, doi omuleți se confruntau cu o situație dramatică: le dispăruse hrana, deliciosul cașcaval.

Peripețiile lor, urmărite cu sufletul la gură de zeci de milioane de cititori din întreaga lume, continuă în Mușcă din cașcaval, la fel de captivante și pline de învățăminte. Oare vor reuși să se descurce în fața noilor provocări și să descopere că există și alte locuri în afara labirintului în care trăiesc? Urmează să aflați din această cărticică, scrisă de Spencer Johnson în cel mai dificil moment al vieții sale, o pildă pentru viitor despre nebănuita forță a optimismului.

Dr Johnson are excepționala capacitate de a fi interesant, incitant și succint. Am toată admirația pentru el.
Norman Vincent Peale

Această poveste se adresează tuturor celor ajunși în dificultate într-un moment sau altul. Există ceva în viața ta care nu mai e cum a fost, ca în cazul celor două personaje principale de aici? Mușcă din cașcaval te va ajuta să renunți la convingeri vechi și să explorezi imposibilul.
The Florida Times-Union

Dr Spencer Johnson este regele parabolelor.
USA Today

 

SPENCER JOHNSON (1938–2017) este autorul sau coautorul mai multor bestselleruri The New York Times. A devenit celebru pentru faptul că abordează probleme complexe și propune soluții simple. În 2005, după șapte ani de la apariție, cartea Cine mi‑a luat cașcavalul? a fost declarată de Amazon.com cel mai bine vândut titlu de la înființarea site‑ului.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Out Of The Maze
Ediția 2021, paperback
Traducător: Margareta Manole
Dimensiuni: 13 x 20 cm
88 pagini
ISBN: 978-606-44-0598-2

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related