Fără supărare. Puterea secretă a emoțiilor la locul de muncă - Liz Fosslien , Mollie West Duffy | Editura Curtea Veche, 2021

Fără supărare. Puterea secretă a emoțiilor la locul de muncă - Liz Fosslien , Mollie West Duffy | Editura Curtea Veche, 2021

Liz Fosslien și Mollie West Duffy te învăța să identifici acele emoții la care mai ai de lucrat. Bazată pe cele mai recente cercetări despre inteligența emoțională, Fără supărare este un ghid practic, scris pe un ton relaxat și cu ilustrații amuzante.

Vrei să te bucuri de concediu fără să fii obsedat de e-mail? Oare trebuie să accepți cererea de prietenie pe Facebook a colegului tău? Ți se pare în regulă că te urmărește pe Instagram?

Iată câteva dintre dilemele cu care toți ne confruntăm în viața profesională. Locul de muncă modern este un teren minat din punct de vedere emoțional, cu structuri de putere confuze și reguli nescrise. Trebuie să fim autentici, dar nu prea autentici. Trebuie să fim profesioniști, dar nu rigizi. Trebuie să fim prietenoși, dar nu confesivi peste măsură.

Dacă ignori ceea ce simți la locul de muncă, sănătatea și productivitatea îți vor fi afectate. La fel și dacă lași emoțiile să se reverse fără niciun control.

Afectuos, isteț și inspirat, acesta este fix manualul care îți lipsea ca să afli cum să reconciliezi, în mod inteligent, emoțiile de la job cu profesionalismul.
Chip Conley

Nu mai începe o conversație serioasă la locul de muncă și nu mai încerca să-ți urmezi intuiția până nu citești Fără supărare.
Dan Lyons

Fără supărare dinamitează mitul conform căruia nu e loc pentru emoții la serviciu. Nu poți comunica eficient și clar decât dacă ești conștient de propriile trăiri. Dacă acționezi ca un robot, nu poți construi relații productive. Această carte te ajută să cultivi disciplina emoțională de care ai nevoie pentru a reuși.
Kim Scott

 

Liz Fosslien este consultant de marketing și de design. Printre clienții ei se numără Salesforce, Ernst & Young și Stanford d.school. A fost director de creație pentru Parliament, o companie care facilitează comunicarea între directori de companii din lista Fortune 500, antreprenori și autori de bestselleruri din domeniul afacerilor. Înainte de asta, a lucrat la produsele și brandul Genius și a condus compartimentul de analize statistice la compania Analysis Group.

Fosslien este și ilustrator și realizator de grafice; proiectele ei personale au apărutîn The Economist, The Financial Times, pe blogul Freakonomics și la CNN și NPR. Este licențiată în matematică aplicată în economie la Pomona College.

Mollie West Duffy este strateg de companie la IDEO, o organizație de inovație globală. În trecut, a fost cercetător asociat pentru Nitin Nohria, decanul Harvard Business School, și Michael E. Porter, un renumit profesor de strategie. A scris pentru Fast Company, Quartz, Stanford Social Innovation Review, Entrepreneur și câteva publicații digitale. Este licențiată în comportament organizațional la Brown University și are un master în design la Parsons School of Design. A predat la Stanford și la Parsons.

 

Video: Interviu despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: No Hard Feelings: The Secret Power of Embracing Emotions at Work
Ediția 2021, paperback
Traducător: Cezar Florea
Dimensiuni: 15 × 23 cm
320 pagini
ISBN: 978-606-44-0935-5

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related