Speakeri de top la Saptamana PR-ului Romanesc

In perioada 6-9 Noiembrie 2006 se va desfasura la Athénée Palace Hilton cea de-a patra editie a Saptamanii PR-ului Romanesc. Evenimentul reuneste sub semnul excelentei in comunicare Congresul International cu tema: "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in comunicare", Gala Excelentei in Relatii Publice, training-ul "Are You Creative in PR - if not - why not?" si Ziua Carierei dedicata studentilor.

Saptamana PR-ului Romanesc debuteaza cu Congresul International (6-7 noiembrie) a carui tema generala "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in comunicare" va fi prezenta in discursurile, dezbaterile si workshop-urile evenimentului. Editia din acest an gazduieste profesionisti de renume international precum: Dr. Horst Avenarius, Presedintele Consiliului German de Relatii Publice; Dr. Arlo Brady, Cercetator la Universitatea Cambridge; Nikos Avlonas, Presedintele Centrului de Sustenabilitate si Excelenta (CSE); Jürg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si Presedinte de Onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice si Tony Meehan, Presedintele TMA Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related