Incep inscrierile la cea de-a sasea editie a competitiei Romanian PR Award

Pentru prima data in Romania, profesionistii de relatii publice au ocazia de a-si evalua performantele intr-o competitie adresata specializarii PR in care s-au impus.

Inscrierile la cea de-a 6-a editie a competitiei Romanian Public Relations Award incep astazi, 14 mai, si se vor incheia in data de 30 iunie 2008. Cele mai bune campanii inscrise in cele 8 sectiuni de concurs vor fi premiate cu ocazia Galei PR Award, in seara zilei de 1 octombrie, la JW Bucharest Marriott Grand Hotel. 16 specialisti in PR, analisti si practicieni recunoscuti international, asigura jurizarea competitiei.

"Cu cea de-a 6-a editie, Romanian PR Award este mai aproape de standardele si anvergura competitiilor occidentale din domeniul comunicarii. PR Award 2008 este o competitie moderna, deschisa principalelor cerinte si specializari ale comunicarii organizationale de astazi. Cele 8 sectiuni de concurs ofera fiecarui profesionist de PR sansa de a se distinge in domeniul in care s-a specializat. Din acest an, PR Award este mai aproape de profesionistii romani de comunicare si de performanta acestora", a declarat Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related